Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MST legfrissebb hírei

Rangos nemzetközi elismerésben részesült Prof. Dr. Major Tibor kollégánk

Általános 2024.05.23.

Az Európai Sugárterápiás Társaság (ESTRO) idén Glasgow-ban tartotta meg éves kongresszusát május 12-16 között. Az eseményen megközelítőleg 5000 szakember vett részt. Kollégánk Prof. Dr. Major Tibor az Országos Onkológiai Intézet, Sugárfizikai Részlegének vezetője, aki az ESTRO Brachyterápiás Csoportjának (GEC-ESTRO) aktív tagja és nemzetközi továbbképző tanfolyamainak meghívott előadója és oktatója, munkája elismeréseként első magyarként kapta meg az “ESTRO Lifetime Achievement Award” kitüntetést. Mindannyian büszkék vagyunk rá!

Pécs, MST2023/ESTRO 'update'- letölthető anyagok

Általános 2023.06.14.

Tisztelt Tagtársak! A pécsi MST2023 kongaresszus záró szekciója során egy ESTRO „update” mini szimpóziumot tartottunk. Nagyon értékes előadásokat hallottunk, amelyek anyagát az alábbi linken lehet letölteni.

A link csak tagjaink számára elérhető, felhasználó névvel, jelszóval történt belépést követően.

Elindult az online bankkártyás tagdíjbefizetés weboldalunkon!

Általános 2021.01.29.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy elindult az online bankkártyás tagdíjbefizetés weboldalunkon! Ez előnyösebb a banki átutalásnál, mert a tagdíjbefizetés az Ön felhasználó felületén azonnal jóváírásra kerül.

A tagdíjat felhasználó nevével, jelszavával történt belépést követően kényelmesen, gyorsan befizetheti az OTP SimplePay alkalmazás használatával, biztonságos felületen, ide kattintva

Betegtájékoztató onkológiai betegek COVID-19 elleni oltásáról

Általános 2021.01.11.

Kedves kollegák!

 

Alább közzétesszük az Országos Onkológiai Intézetben a COVID-19 vírus elleni védőoltásról a daganatos betegeknek készült tájékoztatót. Az alábbi ismertető minden klinikus kollégánk felvilágosító munkáját segíteni fogja.

 

Betegtájékoztató onkológiai betegek COVID-19 elleni oltásáról

Az EMMI Egészségügyi Szakmai Kollégum Onkológiai és Sugárterápia Tagozatának ajánlása a COVID-19 ellátásrenddel kapcsolatban

Általános 2020.03.24.

Az onkológiai szakma alapvető szabálya, hogy a rosszindulatú daganatos betegségek megelőzése, szűrése, korai felismerése és multidiszciplináris kezelése (műtéti, gyógyszeres és sugárkezelése), a szakmai irányelvek alapján, az egészségügyi ellátórendszer megfelelő progresszivitási szintű intézményeiben történjen.

Az EMMI miniszteri utasítása alapján 2020.03.16-tól a járványügyi veszélyhelyzet alatt tervezett egészségügyi ellátás csak sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós eészségkárosodás elkerülése érdekében) végezhető.