Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Az MST legfrissebb hírei

Meghívó az MST rendkívüli tisztújító Közgyűlésére

Általános 2023.09.12.

Kedves Kollégák!

Tájékoztatjuk a tagságot, hogy a jelenlegi felügyelő bizottsági tagunk Jorgo Kliton megbízatása 2023. szeptember végén lejár, mivel a „leendő elnöki” pozíciót fogja betölteni az elkövetkező 2 éves időszakban. Emiatt egy rendkívüli közgyűlést kell összehívnunk, ahol szavazunk az új felügyelő bizottsági tagunkról előzetes jelölési folyamatot követően.

A Közgyűlés helye: Pécs, PTE KK Onkoterápiás Intézet, ideje: 2023. szeptember 25. 15 óra

(Aki a pécsi közgyűlésen szeretne részt venni, kérem jelezze szándékát az alábbi telefonon: 30-3960464, vagy e-mailben: bellyeisz@gmail.com)

A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagoknak legalább 50%-a + 1 fő jelen van. Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés

ideje: 2023. október 2., 13:30 óra

helye: Országos Onkológia Intézet (OOI), Tanácsterem

A megismételt Közgyűlés az Alapszabály szerint – a jelenlévők számától függetlenül - határozatképes. A megismételt Közgyűlés napirendje azonos az eredeti Közgyűlés napirendjével. A jelen meghívó úgy az eredeti, mint a határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre is vonatkozik.

Weboldalunk megújult!

Általános 2023.08.30.

A Magyar Sugárterápiás Társaság Vezetősége nevében tisztelettel köszöntjük tagjainkat és látogatóinkat megújult honlapunkon, mely reméljük mindenki számára érdekes és fontos információkat tartalmaz.


Honlapunkat rendszeresen frissítjük, kérjük, kövesse aktuális híreinket, eseményeinket!

 

Üdvözlettel:

 

a Magyar Sugárterápiás Társaság Vezetősége

 

Pécs, MST2023/ESTRO 'update'- letölthető anyagok

Általános 2023.06.14.

Tisztelt Tagtársak! A pécsi MST2023 kongaresszus záró szekciója során egy ESTRO „update” mini szimpóziumot tartottunk. Nagyon értékes előadásokat hallottunk, amelyek anyagát az alábbi linken lehet letölteni.

A link csak tagjaink számára elérhető, felhasználó névvel, jelszóval történt belépést követően.

Tagdíjfizetési felhívás 2023

Általános 2023.01.11.

Tisztelt MST Tagtársak! Kedves Kollégák!

Az MST Vezetősége felhívja minden kedves Tagtársunk figyelmét, hogy a 2023. évi MST tagdíj befizetése aktuálissá vált! A Magyar Sugárterápiás Társaság alapszabálya kimondja: „A tagsági díjat minden év március 31-ig külön felszólítás nélkül kell a tagoknak befizetni.” Akik elmulasztják ezen kötelezettségüket, azoknak tagsága inaktívnak minősül, ennek következtében a közelgő kongresszuson elesnek a kedvezményes regisztrációs lehetőségtől.

Elindult az online bankkártyás tagdíjbefizetés weboldalunkon!

Általános 2021.01.29.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy elindult az online bankkártyás tagdíjbefizetés weboldalunkon! Ez előnyösebb a banki átutalásnál, mert a tagdíjbefizetés az Ön felhasználó felületén azonnal jóváírásra kerül.

A tagdíjat felhasználó nevével, jelszavával történt belépést követően kényelmesen, gyorsan befizetheti az OTP SimplePay alkalmazás használatával, biztonságos felületen, ide kattintva

Betegtájékoztató onkológiai betegek COVID-19 elleni oltásáról

Általános 2021.01.11.

Kedves kollegák!

 

Alább közzétesszük az Országos Onkológiai Intézetben a COVID-19 vírus elleni védőoltásról a daganatos betegeknek készült tájékoztatót. Az alábbi ismertető minden klinikus kollégánk felvilágosító munkáját segíteni fogja.

 

Betegtájékoztató onkológiai betegek COVID-19 elleni oltásáról

Az EMMI Egészségügyi Szakmai Kollégum Onkológiai és Sugárterápia Tagozatának ajánlása a COVID-19 ellátásrenddel kapcsolatban

Általános 2020.03.24.

Az onkológiai szakma alapvető szabálya, hogy a rosszindulatú daganatos betegségek megelőzése, szűrése, korai felismerése és multidiszciplináris kezelése (műtéti, gyógyszeres és sugárkezelése), a szakmai irányelvek alapján, az egészségügyi ellátórendszer megfelelő progresszivitási szintű intézményeiben történjen.

Az EMMI miniszteri utasítása alapján 2020.03.16-tól a járványügyi veszélyhelyzet alatt tervezett egészségügyi ellátás csak sürgős szükség miatt (életveszély vagy tartós eészségkárosodás elkerülése érdekében) végezhető.