Lejárt a biztonsági időkorlát.
Ha az oldal űrlapot is tartalmaz, annak mentése csak érvényes bejelentkezéssel lehetséges.
A bejelentkezés érvényességének meghosszabbításához kérjük lépjen be!
Felhasználó név:
Jelszó:
 

Kongresszusok, rendezvények


Hazai továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság XVI. Kongresszusa

  Tisztelt MST Tagtársak!

  A Magyar Sugárterápiás Társaság 2023. június 08-10. között Pécsen rendezi meg soron következő konferenciáját (Magyar Sugárterápiás Társaság XVI. Kongresszusa).

  MST tagoknak az alábbi oldalon lehet regisztrálni, tagság és rendezett tagdíj ellenőrzése után: http://www.sugarterapia.hu/mst2023

  További részletes információk a Kongresszus honlapján: https://mst2023.ementin.hu/

  Üdvözlettel az MST vezetősége nevében:

  Bellyei Szabolcs
  MST elnök

  Rendezvény kezdete: 2023.06.08.
  Rendezvény vége: 2023.06.10.
  Helyszín: 7624 Pécs, Szigeti út, 12
  A rendezvény Web oldala: https://mst2023.ementin.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság Közgyűlése

  A Közgyűlés helye: Pécs, PTE KK Onkoterápiás Intézet

  (Aki a pécsi közgyűlésen szeretne részt venni, kérem jelezze szándékát az alábbi telefonon: 30-3960464, vagy e-mailben: bellyeisz@gmail.com)

  A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagoknak legalább 50%-a + 1 fő jelen van. Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés

  ideje: 2023. június 8., 18:50 óra

  helye:
  Pécs, MST XVI. KONGRESSZUSA, PTE ÁOK előadóterem (SIOTOO32)

  A megismételt Közgyűlés az Alapszabály szerint – a jelenlévők számától függetlenül - határozatképes. A megismételt Közgyűlés napirendje azonos az eredeti Közgyűlés napirendjével. A jelen meghívó úgy az eredeti, mint a határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre is vonatkozik.

  Napirend:
  1. Tisztségviselők beszámolója
  2. Alapszabály módosítás (Magyar Sugárterápiás Társaság rövidített nevének megváltozása)
  3. "leendő" elnök megválasztása

  A közgyűlésen szavazati joggal az vehet részt, aki az MST rendes tagja és tagdíját rendezte.

  Minden tagtársunk megjelenésére számítunk!

  Bellyei Szabolcs
  az MST elnöke

  Rendezvény kezdete: 2023.06.02.
  Rendezvény vége: 2023.05.02.
  Helyszín: Pécs,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MRT100 - Ünnepi Tudományos Ülés a Magyar Radiológusok Társasága Alapításának 100. évfordulóján

  Tisztelt Kollégák, a Magyar Radiológusok Társaságának Tagjai,

  Társaságunk idén 100 éves…

  Az MRT Centenárium emlékülést, méltó ünneplést szervez november 8-ra, melynek helyszíne a Budapesti Vigadó. Visszaemlékező és előremutató előadások hangzanak majd el, a szakma elismert képviselői tolmácsolásában, értékeinket, múltunkat és jövőnket sorakoztatjuk fel ez alkalomra, ahogy az elkészült programból is láthatják. Az ünnepléshez exkluzív zenei program és játék is csatlakozik, és természetesen nem fogunk éhezni-szomjazni sem.

  Időpont: 2022. november 8.
  Helyszín: Pesti Vigadó (1051 Budapest, Vigadó tér 2.)

  A részvétel az MRT ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

  A végleges program megtekinthető ide kattintva

  További részletek és online regisztráció rendezvény weboldalán: https://mrt100.kmcongress.com/

  Bíztatok mindenkit, érdeklődjön, jöjjön, ünnepeljünk együtt!

  Dr. Doros Attila
  az MRT elnöke

   

   

  Időpont: 2022.11.08.
  Helyszín: 1051 Budapest, Vigadó tér 2., Pesti Vigadó
  A rendezvény Web oldala: https://mrt100.kmcongress.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)III. MST szimpózium (sugárterápia a gyakorlatban)

  Elindult az online jelentkezés a III. MST Szimpóziumra, mely 2022. május 20-21 között kerül megrendezésre, Siófokon, a Prémium Hotel Panorámában.

  Az alábbi oldalon lehet regisztrálni és szállást foglalni: https://mst2022.ementin.hu/

  Fő témakörök:
  · A fej-nyaki daganatok modern sugárterápiája, radio-bio-kemoterápiája a gyakorlatban (kontúrozás, tervezés, új irányelvek)
  · Képvezérelt brachyterápia a klinikai gyakorlatban méhnyakrákok definitív kezelésében
  · Immunterápia és sugárkezelés

  A 2022-es tavaszi szimpózium kiemelt témája lesz a fej-nyaki daganatok kezelése, ahol klinikai indikációkban, céltérfogat kijelölésben és a besugárzástervezésben is igyekszünk hazai konszenzust kialakítani a nemzetközi irányelvek alapján. Ehhez a jövő év elején kérünk majd minden sugárterápiás központból besugárzási terveket, kontúrokat, amelyeket közösen elemzünk majd.

  A második kiemelt téma a cervix daganatok képi vezérelt brachytherápiája lesz, annak komprehenzív, gyakorlat-orientált áttekintése, kiegészítve a megváltozott finanszírozással és minőségbiztosítással.

  Asszisztensi szekcióban is a fej-nyaki daganatok sugárterápiája lesz fókuszban, melyben a pozícionálási, verifikálási és kezelési szokások kerülnek összehasonlításra egy országos kérdőív alapján. A megbeszélés célja a jól bevált módszerek továbbadása és a nehézségek kiküszöbölésére alkalmazott technikák bemutatása.

  Emellett jelentős hangsúlyt kap majd az immunterápia és a sugárkezelés együttes alkalmazása a különböző szervi lokalizációkban, továbbá szeretnénk beszámolni az immunterápia aktualitásairól is.
  Az említett témákat akkreditált, pontszerző kurzusként tervezzük elfogadtatni.

  Bízunk abban, hogy a májusi időpontban a járvány már semmiféle akadályt nem gördít a találkozónk elé. Kérünk mindenkit, hogy már most jelölje be a naptárában a szimpózium dátumát. Bíztatjuk a technológiai iparágat és a gyógyszeripart képviselő kollégákat és döntéshozókat is, hogy ne hagyják ki a jövő évi költségvetés tervezéséből a III. MST szimpózium rendezvényünket.

  További kérdésekkel keressék a szervezőket az mst@ementin.hu e-mail címen.

  Várunk mindenkit sok szeretettel!

  Baráti üdvözlettel:

  dr. Bellyei Szabolcs, MST elnök - dr. Lakosi Ferenc, MST titkár

  Rendezvény kezdete: 2022.05.20.
  Rendezvény vége: 2022.05.21.
  Helyszín: Siófok, Prémium Hotel Panoráma
  A rendezvény Web oldala: https://mst2022.ementin.hu/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ISRS Educational Course 2022

  Dates:
  From Thursday April 21, 8:15
  to Saturday April 23, 2022

  Venue:
  University of Debrecen Clinical Center,
  Augusta Main Building, 4th floor, Main lecture hall

  On behalf of University of Debrecen, Clinical Center, Oncoradiology Clinic, in collaboration with the International Stereotactic Radiosurgery Society (ISRS) and the Department of Neurosurgery it is my pleasure to warmly welcome you to the 2nd ISRS Educational Course in Debrecen. After the successful course in 2019 it is my great pleasure to invite all our educational faculty and audience again to Debrecen, Hungary.

  Debrecen is the second largest city in Hungary. It is the cultural, economic and scientific regional center of the Northern Great Plain region. University of Debrecen is one of the largest universities of Hungary, with extensive fields of research and teaching areas. As the economic, cultural and healthcare center of the region, Debrecen is both a familiar and modern metropolis sensitive to its environment and a traditional city conscious of its outstanding cultural and historic and scientific heritage. Thus, Debrecen is a distinctive mixture of old and new, traditional and unique, comfortable and exciting.

  In 2019 the course focused on the field of stereotactic management of intracranial malignancies, with dominantly malignant indications. After the hard and difficult years of COVID pandemic the organizers had prepared a program focusing on state of art stereotactic management of benign intracranial tumors and genitourinary and gynecological malignancies.
  The program is designed to give high attention to imaging, physics, and the treatment opportunities on this special fields of stereotactical interventions. To be able to transfer this knowledge, we invited many national and international experts. The educational faculty is multidisciplinary and has a wide range of professionals (radiology, radiation oncology, medical oncology, surgery, urology, gynecology, medical physics).

  We look forward to seeing you in Debrecen and we wish you a stimulating and productive participation in the ISRS Educational Course as well as an enjoyable stay.

  Registration:
  Free admission, but registration is necessary.
  For Hungarian and EU citizens EU Digital Covid Certificate is necessary.

  More details, program and registration on the website: https://konferencia.unideb.hu/en/isrs-2022-debrecen

  Árpád Kovács MD, PhD
  Course Director
  Head of Oncoradiology Clinic
  University of Debrecen
  Hungary

  Rendezvény kezdete: 2022.04.21.
  Rendezvény vége: 2022.04.23.
  Helyszín: Debrecen,
  A rendezvény Web oldala: https://konferencia.unideb.hu/en/isrs-2022-debrecen

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Gerincmetasztázisok komprehenzív kezelése online továbbképzés

  A Somogy Megyei Kaposi Mór Oktató Kórház által 2021.12.13-án a „Gerincmetasztázisok komprehenzív kezelése” címmel meghirdetett továbbképzés on-line formában kerül lebonyolításra!

  A részletes program információk megtekinthetőek ide kattintva

  A becsatlakozáshoz szükséges link: https://tanfolyam.kmmk.hu/

  Kérjük a Tisztelt Kollégákat akadályoztatás esetén a helyettesítést megoldani szíveskedjenek és azt számunkra jelezzék.

  A továbbképzést tesztírással zárjuk, így kérem hogy, legyenek kedvesek az előadáshoz kapcsolódó 2 kérdést a helyes válasz megjelölésével megküldeni a huszar.szilvia@sic.medicopus.hu e-mail címre.
  A teszt összeállítása végett ezt legkésőbb 2021. december 01. 24:00-ig várjuk.

  Amennyiben a továbbképzésen hallgatói minősítésben is részt kívánnak venni, kérem az alábbi linken, az OFTEX portálon keresztül jelentkezzenek fel a tanfolyamra:
  https://www.oftex.hu/project_o/actual_prg/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=77737&tableid=0&retcode=tanflist


  Időpont: 2021.12.13.
  Helyszín: Online,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ESTRO kurzus - Physics for modern radiotherapy

  Kedves MST Tagság!

  Még lehet jelentkezni a következő online ESTRO oktató kurzusra.

  "Physics for modern radiotherapy" (közös képzés orvosoknak, fizikusoknak)
  A kurzus szeptember 27. – október 1. között lesz.


  Használjuk ki az online lehetőséget is a képzésre. Otthon a számítógép mellől kapjuk meg szinte ugyanazt a képzést, amit máskor csak drága utazás és szállásdíjak mellett!

  Jelentkezzünk!

  Üdvözlettel:

  Ágoston Péter
  MST elnök

  További részletek a meghívóban
  Online regisztráció

  Rendezvény kezdete: 2021.09.27.
  Rendezvény vége: 2021.10.01.
  Helyszín: Online,
  A rendezvény Web oldala: https://www.estro.org/Courses/2021/Physics-for-modern-radiotherapy-(joint-course-for

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság XV. Kongresszusa

  Magyar Sugárterápiás Társaság 2021. szeptember 23-25. között a Hotel Club Tihanyban rendezi meg következő konferenciáját.

  A Balaton partján, gyönyörű helyen találkozhatunk, ahol minden feltétel adott egy színvolanalas tudományos fórum megrendezéséhez és a szabadidő értékes eltöltéséhez. Reményeink szerint a konferenciát személyes jelenlét mellett tartjuk.

  Kiemelt témák:
  • Immun- és sugárterápia
  • Modern sugárterápiás technikák
  • Tévesztések, hibák a sugárterápiás gyakorlatban

  Mindezeken túl természetesen minden sugárterápiával kapcsolatos témában várjuk a tudományos összefoglalókat.

  A rendezvény utóakkreditálásra kerül orvosok, fizikusok és szakdolgozók számára.

  A konferenciánkon tarjuk a tisztújító közgyűlésünket is, ahol minél több tagtársunk részvételére számítunk.

  A Hotel Club Tihanyban kerül elhelyezésre mindenki, aki a konferenciára jelentkezik.

  Kedvezményes jelentkezés határideje: 2021. július 31-ig meghosszabbítva.
  Regisztrációs díjakról és a szállásokról bővebb információ, online jelentkezés:
  http://mst2021.ementin.hu

  Tudományos programmal kapcsolatos információk:
  A kongresszuson előadás megtartására és poszter bemutatására egyaránt lesz lehetőség, melyek elfogadásáról Tudományos Bizottság dönt.

  Absztrakt beküldési határidő: 2021. július 31-ig meghosszabbítva.
  Tudományos összefoglalók feltöltése online módon történik az http://mst2021.ementin.hu oldalon.

  Találkozunk Tihanyban!

  Ágoston Péter MST elnök - Maráz Anikó MST főtitkár - Bellyei Szabolcs MST leendő elnök

  Az értesítő megtekinthető ide kattintva

  Rendezvény kezdete: 2021.09.23.
  Rendezvény vége: 2021.09.25.
  Helyszín: Tihany, Hotel Club Tihanyban
  A rendezvény Web oldala: http://mst2021.ementin.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MST 2021. évi Közgyűlése

  A Közgyűlés helye: Hotel Club Tihany, MST kongresszus előadóterme

  A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagoknak legalább 50%-a + 1 fő jelen van. Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés

  ideje: 2021. szeptember 23., 18:35 óra

  helye: Hotel Club Tihany, MST kongresszus előadóterme

  A megismételt Közgyűlés az Alapszabály szerint – a jelenlévők számától függetlenül - határozatképes. A megismételt Közgyűlés napirendje azonos az eredeti Közgyűlés napirendjével. A jelen meghívó úgy az eredeti, mint a határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre is vonatkozik.

  Napirend:
  1. Tisztségviselők beszámolója
  2. Új tisztségviselők választása
  3. Új elnök beiktatása
  4. Egyéb

  A közgyűlésen szavazati joggal az vehet részt, aki az MST rendes tagja és tagdíját rendezte.

  Minden tagtársunk megjelenésére számítunk!

  Ágoston Péter
  az MST elnöke

  Időpont: 2021.09.23.
  Helyszín: Tihany, Hotel Club Tihany, MST Kongresszus előadóterme

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Személyre Szabott Medicina Társaság 2021. évi Kongresszusa

  Tisztelt Érdeklődő!

  A Magyar Személyre Szabott Medicina Társaság 2021-ben ismét megrendezi immár hagyományosnak tekinthető éves konferenciáját.

  A konferencia időpontja: 2021. augusztus 27-28.
  A konferencia helyszíne: Hotel Avar Mátrafüred
  Gyöngyös, Parádi út 24, 3232

  OFTEX-GYOFTEX pontérték: 32 pont

  Az idei konferencia előadóinak témái a prevenció, a predikció és a precíziós betegség-menedzsment trendjei koncentrálnak.

  A meghívó és a program megtekinthető ide kattintva

  Rendezvény kezdete: 2021.08.27.
  Rendezvény vége: 2021.08.28.
  Helyszín: 3232 Gyöngyös, Parádi út 24., Hotel Avar Mátrafüred

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MST 2021 Online Szimpózium

  Kedves MST tagok!
  Kedves Kollégák!

  Örömmel hívjuk minden tagunkat az MST 2021 Online Szimpóziumra.

  A szimpózium akkreditálása orvosok, orvos-fizikusok, szakdolgozók részére folyamatban van!

  Helyszín: online tér (www.ementinplus.hu)

  Program:
  I. 2021.06.02. 15:00-17:30 Tumorlokalizáció és betegbeállítás a sugárterápiában
  II. 2021.06.03. 15:00-17:30 Sztereotaxiás sugárkezelés

  A program megtekinthető ide kattintva

  A rendezvény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

  A regisztráció a https://ementinplus.hu/course/view/mst-online-szimpozium

  oldalra történő bejelentkezéssel valósul meg. Kérjük minél előbb regisztráljanak!

  A regisztráció menete:
  • A „belépés/regisztráció” menüpontra kattintva adatainak megadásával szíveskedjen regisztrálni az oldalra. A felhasználói profilt csak egyszer kell létrehoznia, mely későbbi rendezvényeinken is használható lesz.
  • E-mail címe és jelszava megadásával jelentkezzen be, válassza ki az eseményt, és bal oldalon a „jelentkezés” gombra kattintva lépjen be a szimpóziumra.
  • Az esemény napján az „élő adás” menüpont alatt tudja követni az előadásokat.

  Sajnos még nem tudjuk személyes jelenléttel megtartani a szimpóziumot, de nem szakad meg az a kezdeményezés, hogy a kétévenkénti MST konferenciák közötti időben megrendezett tudományos ülésen is mód nyílik az ismereteink bővítésére, eszmecserére.

  A szimpózium oktatási célt szolgál, ezért lehetőséget biztosítunk, hogy az előadások és a diszkusszió alatt írásban kérdezzenek az előadóktól (a „Tegye fel kérdését!” gomra kattintva), amit a program végén a moderátorok segítségével megválaszolnak. Így a hallgatóság segítségével a szimpózium interaktív lesz.

  A képzés akkreditálását elindítottuk, a regisztrált résztvevők továbbképzési pontokat kapnak.

  Az előadásokra a téma jó ismerőit kértük fel, ezúton is köszönjük, hogy vállalták a felkészülést.

  Minden tagtársunkat szeretettel várjuk a számítógépek elé június 2-án és 3-án délután az online szimpóziumra!

  Az MST vezetősége nevében üdvözlettel:

  Ágoston Péter, MST elnök - Maráz Anikó, főtitkár


  Rendezvény kezdete: 2021.06.02.
  Rendezvény vége: 2021.06.03.
  Helyszín: Online,
  A rendezvény Web oldala: https://ementinplus.hu/course/view/mst-online-szimpozium

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IV. Emlőrák Konszenzus Konferencia

  Kedves Kollégák!

  A IV. Emlőrák Konszenzus Konferencia Szervező bizottsága nevében értesítjük, hogy a
  https://www.kmk.hu/hasznos-informaciok/meghivok/1500-2020-aprilis17-18
  oldalán közzétettük a hat Munkacsoport vitaanyagát.

  A Konszenzus Konferenciára történő előkészületek jegyében mostantól mindenki számára lehetőséget biztosítunk a vitaanyagok véleményezésére, kérdések és hozzászólások megtételére.

  Ennek módja a következő:

  • kérjük a hozzászólást az adott vitaanyagot jegyző munkacsoport vezetőjének/vezetőinek és a Szervezőbizottságnak egyaránt (horvathzso@kmk.hu) megküldeni, akik a Munkacsoporton belül megvitatják az észrevételt;

  • az észrevételek megválaszolására a Konferencia vitáiban kerül sor, külön írásos választ a hozzászólónak nem küldünk;

  • a Konszenzus anyagát érdemi észrevétellel jobbító Kolléga munkájáról a Köszönetnyilvánítások között megemlékezünk.

  A jelenlegi helyzetben jó reménységünk lehet afelől, hogy 2020. augusztus 28-29-n, az eredetileg meghatározott helyen a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban a Konszenzus Konferenciát meg tudjuk tartani.

  A meghívó megtekinthető ide kattintva

  Rendezvény kezdete: 2020.08.28.
  Rendezvény vége: 2020.08.29.
  Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)IV. Emlőrák Konszenzus Konferencia és a MOT Gyógyszerterápiás Szekciójának, valamint a Fiatal Onkológusok Szekciójának (FIOSZ) Konferenciája (Kecskemét, ÚJ IDŐPONT: 2020.08.27-29.)

  A rendezvények új időpontja – amennyiben a járványhelyzet alakulása azt remélhetően lehetővé teszi - 2020. augusztus 27–29. Ekkor tartjuk meg a Magyar Onkológusok Társasága Gyógyszerterápiás Szekciójának, valamint a Fiatal Onkológusok Szekciójának (FIOSZ) Konferenciáját, valamint a IV. Emlőrák Konszenzus Konferenciát
  A rendezvények helyszíne pedig változatlanul a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont.

  Részvételükre mindkét konferencián számítunk!

  A meghívó megtekinthető ide kattintva

  Regisztrálni a rendezvényre online lehetséges: http://www.e-conf.com/kecskemet2020/registration

  A rendezvény honlapja: http://www.onkol.hu/orvosok/#rendezveny vagy a http://www.kmk.hu/hasznos-informaciok/meghivok oldalon.

  Rendezvény kezdete: 2020.08.27.
  Rendezvény vége: 2020.08.29.
  Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság II. Szimpóziuma

  Kedves Kollégák!
  Kedves MST tagok!

  Tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre, a Magyar Sugárterápiás Társaság a 2020. április 24-25. között tervezett II. MST szimpóziumát későbbre halasztja.

  A rendezvény módosított időpontja: 2020. október 16-17.
  A helyszín változatlan: Siófok, Prémium Hotel Panoráma.

  Az eddig beérkezett regisztrációs díjak érvényesek az új időpontra. Akinek az új időpont nem felel meg, és már befizette a regisztrációs díjat, kérem vegye fel a kapcsolatot a konferencia szervezőivel, és a már befizetett összeget visszakapja:
  mst@ementin.hu

  Találkozzunk októberben Siófokon!

  Üdvözlettel:

  Ágoston Péter
  MST elnök


  Rendezvény kezdete: 2020.04.24.
  Rendezvény vége: 2020.04.25.
  Helyszín: Siófok, Prémium Hotel Panoráma, Siófok
  A rendezvény Web oldala: https://mst2020.ementin.hu/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság Közgyűlése

  Meghívó az MST 2019. december 14-én 14.00 órakor tartandó Közgyűlésére

  A Közgyűlés helye: Országos Onkológiai Intézet, 3. ép. (Sebészeti tömb), aula

  A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagoknak legalább 50%-a + 1 fő jelen van. Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés
  ideje: 2019. december 14., 14:05 óra
  helye: Országos Onkológiai Intézet, 3. ép. (Sebészeti tömb), aula

  A megismételt Közgyűlés az Alapszabály szerint – a jelenlévők számától függetlenül - határozatképes. A megismételt Közgyűlés napirendje azonos az eredeti Közgyűlés napirendjével. A jelen meghívó úgy az eredeti, mint a határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre is vonatkozik.

  Napirend:
  1. Megnyitó (dr. Ágoston Péter)
  2. Pénztárosi beszámoló (dr. Mészáros Norbert)
  3. Főtitkári beszámoló (dr. Maráz Anikó)
  4. Elnöki beszámoló (dr. Ágoston Péter)
  5. Felügyelő Bizottság beszámolója (dr. Gábor Gabriella)
  6. MST 2020-as szimpóziuma (dr. Ágoston Péter)
  7. Egyéb témák (ESTRO tanfolyamok, asszisztensi továbbképzés, stb.)

  dr. Ágoston Péter
  az MST elnöke

  Időpont: 2019.12.14.
  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, 3. ép. (Sebészeti tömb), aula

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)7th GEC-ESTRO workshop

  Rendezvény kezdete: 2019.11.21.
  Rendezvény vége: 2019.11.22.
  Helyszín: Budapest,
  A rendezvény Web oldala: https://www.estro.org/Workshops/2019/GEC-ESTRO/7TH-GEC-ESTRO-WORKSHOP

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)RTT workshop

  Időpont: 2019.11.08.
  Helyszín: Budapest,
  A rendezvény Web oldala: https://www.estro.org/Workshops/2019/RTT/RTT-WORKSHOP-2019

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ESTRO Tanfolyam - Multidisciplinary management of breast cancer

  Rendezvény kezdete: 2019.10.27.
  Rendezvény vége: 2019.10.30.
  Helyszín: Budapest,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Multidisciplinary Management of Breast Cancer

  Rendezvény kezdete: 2019.10.27.
  Rendezvény vége: 2019.10.30.
  Helyszín: Budapest,
  A rendezvény Web oldala: https://www.estro.org/Courses/MULTIDISCIPLINARY-MANAGEMENT-OF-BREAST-CANCER

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)SEETRO Kongresszus

  Tisztelt Tagtársak!

  Felhívjuk mindenki (elsősorban asszisztenseink) figyelmét, hogy a SEETRO (South East Europe Technologists in Radiation Oncology)
  2019. október 4-6. között Ljubjanában tartja 4. Kongresszusát (http://seetro.org/2019/).

  Társaságunk támogatást nyújt 2-3 asszisztensnek a kongresszusi részvételhez. Ennek feltétele az előadással vagy poszterrel történő szereplés.

  A korai jelentkezési határidő: május 1.
  Absztrakt beküldési határidő: június 1.

  Aki társaságunk támogatását kéri, jelezze azt az elnöknek, Ágoston Péternek (peter.agoston@yahoo.com). A kérés mellé küldje el az absztraktot, vagy legalább a tervezetet, április 26-ig.

  Üdvözlettel,

  Ágoston Péter, elnök

  Rendezvény kezdete: 2019.10.04.
  Rendezvény vége: 2019.10.06.
  Helyszín: Szlovénia, Ljubljana,
  A rendezvény Web oldala: http://seetro.org/2019/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ESTRO tanfolyam - Advanced treatment planning

  Rendezvény kezdete: 2019.09.22.
  Rendezvény vége: 2019.09.26.
  Helyszín: Budapest,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Röntgenasszisztensi továbbképzés

  Örömmel értesítjük a szakdolgozókat, hogy 2019. szeptember 14-én az Országos Onkológiai Intézetben megrendezésre kerül az első magyar sugárterápiás asszisztensi továbbképzés az ESTRO és a IAEA segítségével. A kurzus témája a képalkotás-vezérelt sugárkezelés (IGRT) alapjai.
  Az előzetes program letölthető a honlapunkról ide kattintva


  A képzésen való részvétel feltétele az előzetes regisztráció, melynek határideje 2019. augusztus 16. A regisztrációhoz egy e-mailt kell küldeni a vekasmarton01@gmail.com címre, benne a résztvevő nevével, születési idejével, munkahelyével, beosztásával, illetve végzettségével.

  Sok szeretettel várunk mindenkit!
  Ezen kívül tájékoztatni szeretnénk mindenkit, hogy megalakult a magyar sugárterápiás szakdolgozók csoportja a facebookon, amely a https://www.facebook.com/groups/1050159742040473 linken érhető el. A csoport célja, hogy fellendítse a szakdolgozók közötti kommunikációt, ezért arra bátorítunk mindenkit, hogy csatlakozzon a csoporthoz és osszon meg minden sugárterápiával kapcsolatos témát!

  Időpont: 2019.09.14.
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet
  A rendezvény Web oldala: https://www.facebook.com/groups/1050159742040473

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)VIII. Szegedi Emlőrák Szimpózium

  2019. szeptember 12-15. között kerül megrendezésre a VIII. Szegedi Emlőrák Szimpózium.

  Helyszín: SZTE Tanulmányi- és Információs Központ (TIK) (6722 Szeged, Ady tér 10.)

  Absztraktbejelentés határideje: 2019.08.15.

  Kedvezményes jelentkezés határideje: 2019.08.31.

  Tanfolyami kreditpontok:
  A VIII. Szegedi Emlőrák Szimpózium kötelező szintentartó tanfolyamként a következő szakképesítéseknél számolható el 50 ponttal: klinikai onkológia, sugárterápia, radiológia és szabadon választható tanfolyamként 50 ponttal a következő szakképesítéseknél számolható el: pathológia, sebészet.

  További részletes információk, online jelentkezés a rendezvény honlapján: http://top-congress.hu/2019/szesz2019/index.htm

  Rendezvény kezdete: 2019.09.12.
  Rendezvény vége: 2019.09.15.
  Helyszín: 6722 Szeged, Ady tér 10., SZTE Tanulmányi- és Információs Központ (TIK)
  A rendezvény Web oldala: http://top-congress.hu/2019/szesz2019/index.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ESTRO tanfolyam - IMRT and other highly conformal techniques in practice

  Rendezvény kezdete: 2019.06.02.
  Rendezvény vége: 2019.06.08.
  Helyszín: Budapest,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság 2019. évi Kongresszusa

  Felhívjuk a figyelmet, hogy a Magyar Sugárterápiás Társaság idei Lillafüreden rendezendő konferenciájára a korai, kedvezményes regisztráció 2019.03.14-én csütörtökön éjfélkor lejár!

  Az absztrakt beadási határidőt 2019.03.28-ig meghosszabbítottuk.

  A jövő évi kongresszusunkat 2019. május 16-18. között Lillafüreden a Palota Szállóban rendezzük.

  Részletes információk a jelentkezésről és szálláslehetőségekről az esemény honlapján (http://mst2019.misandbos.hu/>>) találhatók.
  A kongresszus összefoglalóit is a honlapon keresztül kell majd feltölteni.

  Az első értesítés letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2019.05.16.
  Rendezvény vége: 2019.05.18.
  Helyszín: 3517 Lillafüred, Erzsébet sétány 1., Palota Szálló
  A rendezvény Web oldala: http://mst2019.misandbos.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Kék Golyó Napok - Bemutatkozik a Fájdalomcsillapítási Ambulancia és a Gyógyszertár

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth György utca 7-9. 3. ép. Aula

  Jelentkezési határidő: 2019.05.06.

  Akkreditációs pont: 6

  A tanfolyam adatlapja >>

  Időpont: 2019.05.09.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György utca 7-9. 3. ép. Aula

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Onkológiai képalkotó diagnosztika szerepe, az új, TNM 8 stádium beosztás elemzésével

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9. III. ép. Aula

  Jelentkezési határidő: 2019.03.26.

  Akkreditációs pont: 16

  A tanfolyam adatlapja >>

  Időpont: 2019.03.29.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9. III. ép. Aula, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A nőgyógyászati daganatok korai diagnosztikája és komplex kezelése. Kolposzkópos tanfolyam

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth György utca 7-9. 3.ép. Aula

  Jelentkezési határidő: 2019.03.20.

  Akkreditációs pont: 26

  A tanfolyam adatlapja >>


  Rendezvény kezdete: 2019.03.25.
  Rendezvény vége: 2019.03.27.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György utca 7-9. 3.ép. Aula, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Sugárterápiás tanfolyam szakorvosok és szakorvosjelöltek számára – Daganatok külső sugárkezelése és radio-kemoterápiája

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, Sugárterápiás Központ, 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., 1/A ép. 2. em., Referáló terem

  Jelentkezési határidő: 2019.02.15.

  Akkreditációs pont: 50

  A tanfolyam adatlapja >>

  Rendezvény kezdete: 2019.02.25.
  Rendezvény vége: 2019.03.01.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., 1/A ép. 2. em, Országos Onkológiai Intézet, Sugárterápiás Központ

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)XXV. Szent Agáta Mammológus Nap - Az emlődiagnosztika és terápia múltja, jelene és jövője

  Az Országos Onkológiai Intézet Tudományos Bizottsága, a Magyar Onkológusok Társasága és a Magyar Rákellenes Liga 2019. február 2-án huszonötödik alkalommal rendezi meg az Országos Onkológiai Intézet Eckhardt Termében a Szent Agáta Mammológus Napot orvosok részére, amelyre Önt és Munkatársait tisztelettel meghívjuk.

  Téma: Az emlődiagnosztika és terápia múltja, jelene és jövője

  A program letölthető ide kattintva >>

  Jelentkezési lap: www.oftex.hu >> címen megtalálható, e-mailen is elküldhető
  Oktatási Titkárság
  224-87-72
  oktatas@oncol.hu

  A tanfolyam adatlapja >>

  Időpont: 2019.02.02.
  Helyszín: 1122 Budapest, Kékgolyó u.13., 14.(D.)ép. III.em., Eckhardt Terem, Országos Onkológiai Intézet
  A rendezvény Web oldala: https://oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=69706&tableid=0

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság Közgyűlése

  A Közgyűlés helye: Országos Onkológiai Intézet, 3. ép. (Sebészeti tömb), aula

  A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagoknak legalább 50%-a + 1 fő jelen van. Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés

  ideje: 2018. december 1., 13:35 óra
  helye: Országos Onkológiai Intézet, 3. ép. (Sebészeti tömb), aula


  A megismételt Közgyűlés az Alapszabály szerint – a jelenlévők számától függetlenül - határozatképes. A megismételt Közgyűlés napirendje azonos az eredeti Közgyűlés napirendjével. A jelen meghívó úgy az eredeti, mint a határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre is vonatkozik.

  Napirend:
  1. Megnyitó (dr. Major Tibor)
  2. Pénztárosi beszámoló (dr. Mészáros Norbert)
  3. Főtitkári beszámoló (dr. Maráz Anikó)
  4. Elnöki beszámoló (dr. Major Tibor)
  5. Felügyelő Bizottság beszámolója (dr. Gábor Gabriella)
  6. Leendő elnök megválasztása
  7. Egyéb témák (ESTRO tanfolyamok, következő kongresszus, stb.)

  Mindenkit szeretettel várunk a közgyűlésen!

  dr. Major Tibor
  MST elnök

  Időpont: 2018.12.01.
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet, 3. ép. (Sebészeti tömb), aula

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Brachyterápia továbbképző tanfolyam

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet I.épület, 2. emelet, Sugárterápia referáló terem

  Jelentkezési határidő: 2018.10.31

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2018.11.05.
  Rendezvény vége: 2018.11.09.
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Kékgolyó napok – Betegellátás, klinikai kutatás és oktatás az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központjában

  Az Országos Onkológiai Intézet Kékgolyó napok rendezvénysorozata keretében szeptember végén az alábbi tudományos ülést tartja:

  Kékgolyó napok – Betegellátás, klinikai kutatás és oktatás az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központjában

  Ideje: 2018.09.28. 9.00-14.00 óra
  Helye: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth György utca 7-9.
  Sebészeti Tömb Aula - 3-es épület, földszint

  A részletes program letölthető ide kattintva >>

  A részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi díj nincs. Jelentkezni az OFTEX portálon (www.oftex.hu) keresztül lehet. OFTEX hozzáférés hiányában
  az oktatas@oncol.hu e-mail címen is lehet jelentkezni.

  Kérjük tagjainkat, hogy a lehetőségek szerint minél nagyobb számban vegyenek részt a rendezvényen.

  Időpont: 2018.09.28.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., Sebészeti Tömb Aula - 3-es épület, földszint

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Kötelező szinten tartó tanfolyam klinikai onkológiából és sugárterápiából (Szeged, 2018.09.12-15.)

  Az SZTE Onkoterápiás Klinika 2018. szeptember 12-15. között rendezi meg az alábbi tanfolyamot:
  Kötelező szinten tartó tanfolyam klinikai onkológiából és sugárterápiából
  A rendezvény helyszíne a Szegedi Akadémiai Bizottság székháza.

  A tanfolyam részleteiről, programjáról az Oftex portálon >> lehet tájékozódni, ahol a jelentkezés is leadható!

  Rendezvény kezdete: 2018.09.12.
  Rendezvény vége: 2018.09.15.
  Helyszín: Szeged, SZTE Onkoterápiás Klinika
  A rendezvény Web oldala: https://www.oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=68388&tableid=0

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ESTRO tanfolyam

  A múlt héten sikeresen lezajlott az ESTRO IGRT-s tanfolyama, melyre 10 fő részvételét támogattuk. Ahogy korábban jeleztük, idén lesz még egy ESTRO-s tanfolyam Budapesten 2018. szeptember 9-13. között (Physics for modern radiotherapy (joint course for clinicians and physicists). Erre szintén nyújtunk támogatást elsősorban fiatal tagtársainknak.

  A kérelmet a mellékelt adatlap kitöltése után a major@oncol.hu címre kérjük elküldeni.
  Adatlap >>

  A támogatási kérelem beküldési határideje: 2018. június 15.

  Fontos: Ha valaki az MST támogatásával szeretne részt venni a tanfolyamon, ne jelentkezzen külön az ESTRO-nál, mert az MST csoportos regisztrációval fogja intézni a jelentkezést.

  Üdvözlettel,

  Major Tibor
  elnök

  Rendezvény kezdete: 2018.09.09.
  Rendezvény vége: 2018.09.13.
  Helyszín: Budapest,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A Magyar Sugárterápiás Társaság tudományos szimpóziuma (Budapest, 2018.05.25.)

  Jelentkezési lap >>

  A kitöltött nyomtatványt április 25-ig kérjük visszaküldeni a major@oncol.hu címre. Kérjük, hogy addigra a regisztrációs díj befizetése is történjen meg.

  A Magyar Sugárterápiás Társaság (MST) vezetősége legutóbbi ülésén úgy döntött, hogy hagyományteremtés céljából, a kétévente megrendezendő kongresszusok közti években egy egynapos tudományos szimpóziumot szervez. Első ilyen rendezvényünket idén tartjuk.

  Időpont: 2018. május 25.
  Helyszín: Mercure Budapest Buda, Budapest, Krisztina krt. 41-43.

  A szimpóziumot elsősorban továbbképzési célból rendezzük, ezért programját is ennek megfelelően állítjuk össze. Az első szekcióban az áprilisi ESTRO 36 konferencia újdonságait ismertetjük. Ezt követően a tüdődaganatok korszerű sugárterápiájáról lesznek felkért előadások. Az ebédszünetben pedig lehetőséget biztosítunk cégeknek, hogy előadásokat tartsanak. Közben a hallgatóság szendvicsebédet fogyaszthat. Délután a következő szekcióban a nőgyógyászati daganatok sugárterápiáját tárgyaljuk. Az utolsó szekcióban ismertetnénk a kontúrozási és tervezési feladatok eredményeit. Ehhez előzetesen kiválasztott betegek CT képeit a szimpózium előtt néhány héttel elküldjük a központok részére azzal a kéréssel, hogy a kontúrozásokat és a besugárzási terveket a helyi gyakorlatnak megfelelően végezzék el. Ezzel áttételesen mindenkinek biztosítjuk az aktív részvételt a szimpóziumon. Este egy vacsorával zárjuk a napot, ahol informális körülmények között lehetőség lesz további megbeszélésekre, tapasztalatcserére, ill. a személyes kapcsolatok ápolására.

  Időpont: 2018.05.25.
  Helyszín: Budapest, Krisztina krt. 41-43., Mercure Budapest Buda

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság Tudományos Szimpóziuma

  A program letölthető ide kattintva >>

  Időpont: 2018.05.25.
  Helyszín: Budapest, Mercure Budapest Buda

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A Magyar Sugárterápiás Társaság tudományos szimpóziuma (Budapest, 2018.05.25.)

  Tisztelt MST Tagok!


  A rendezvény időpontja: 2018. május 25., 9:00  16:30
  Helyszíne: Mercure Budapest Buda Hotel, Budapest, Krisztina krt. 41-43.

  Időpont: 2018.05.25.
  Helyszín: Budapest, I., Krisztina krt. 41-43., Mercure Budapest Buda Hotel

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)PET/CT és PET/MR napjainkban

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth György utca 7-9. Tanácsterem (I. épület, 1. emelet)

  Jelentkezési határidő: 2018.05.03.

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2018.05.07.
  Rendezvény vége: 2018.05.10.
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Tanulságos kórtörténetek a fej-nyak onco-team anyagából

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Kékgolyó u. 13., 14.(D.)ép. III.em., Eckhardt Terem

  Jelentkezési határidő: 2018.04.09.

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Időpont: 2018.04.13.
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A felnőttkori pajzsmirigy csomók és a differenciált (papilláris,follikuláris) pajzsmirigyrák kivizsgálása és kezelése az ATA 2015 irányelv tükrében

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth György utca 7-9.

  Jelentkezési határidő: 2018.03.19.

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>


  Időpont: 2018.03.23.
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A nőgyógyászati daganatok korai diagnosztikája és komplex kezelése. Kolposzkópos tanfolyam

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth György utca 7-9. Tanácsterem (1.ép.1.em)

  Jelentkezési határidő: 2018.03.09

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2018.03.12.
  Rendezvény vége: 2018.03.14.
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A klinikai sugárfizika és a besugárzástervezés alapjai

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központ, 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9. 1/A ép. II. em. Referáló terem

  Jelentkezési határidő: 2018.02.21

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2018.02.26.
  Rendezvény vége: 2018.03.02.
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)PET/CT a sugárterápiás alkalmazásokban

  A 2017. évi Magyar Tudomány Ünnepe hivatalos rendezvénye

  2017. november 24-én kerül megrendezésre a „PET/CT a sugárterápiás alkalmazásokban” című interdiszciplináris fórum a Magyar Orvosi Nukleáris Medicina Társaság Onkológiai Munkacsoportja,
  az MTA Orvosi Osztálya valamint a MOTESZ közreműködésével.
  Az esemény fővédnöke Dr. Ónodi-Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár úr.

  A kiváló előadók személye garantálni fogja a színes és sokrétű program magas és kiemelkedő színvonalát.

  Helyszín: Aesculap Akadémia (1115 Budapest, Halmi út 20-22.)

  Program >>

  Letölthető jelentkezési lap >>

  Online jelentkezés >>


  Időpont: 2017.11.24.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1115 Budapest, Hali út 20-22., Aesculap Akadémia
  A rendezvény Web oldala: http://www.motesz.hu/index.php/a-pet-ct-a-sugarterapias-alkalmazasokban

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Kötelező szinten tartó tanfolyam klinikai onkológus és sugárterápiás szakorvosok részére

  Időpont: 2017.11.21-24.

  Helyszín:
  Országos Onkológiai Intézet, Tanácsterem, Budapest, XII. Ráth György u. 7-9., 1. ép. I. em.

  Jelentkezési határidő: 2017.11.10.

  Akkreditációs pontérték: 50

  További részletes információk, jelentkezés az oftex.hu portálon >>

  Rendezvény kezdete: 2017.11.21.
  Rendezvény vége: 2017.11.24.
  Szakterület(ek): Onkológia, Radiológia
  Helyszín: 1122 Budapest, XII. Ráth György u. 7-9., 1. ép. I. em., Országos Onkológiai Intézet, Tanácsterem
  A rendezvény Web oldala: http://www.oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=65087&tableid=0&retcode=tanflist

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Klinikai sugárbiológia továbbképző tanfolyam

  Szabadon választható továbbképző tanfolyam.

  Időpont: 2017.10.04-06.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központ, Referáló terem Budapest, XII. Ráth György u. 7-9., 1A. ép. 2. em.

  Jelentkezési határidő: 2017.09.29.

  Akkreditációs pontérték: 42

  További részletes információk, jelentkezés az oftex.hu portálon >>


  Rendezvény kezdete: 2017.10.04.
  Rendezvény vége: 2017.10.06.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, XII., Ráth György u. 7-9., 1A. ép. 2. em., Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központ, Referáló terem
  A rendezvény Web oldala: http://www.oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=65310&tableid=0&retcode=tanflist

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Kékgolyó délutánok - Az előrehaladott melanoma gyógyszeres kezelése. Innovatív terápiás modalitások az Országos Onkológiai Intézetben

  Szabadon választható továbbképző tanfolyam

  Időpont: 2017.09.29.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Kékgolyó u.13., 14.(D.)ép. III.em., Eckhardt Terem

  Jelentkezési határidő: 2017.09.15.

  Akkreditációs pontérték: 8

  További részletes információk, jelentkezés az oftex.hu >> portálon.

  Időpont: 2017.09.29.
  Helyszín: 1122 Budapest, Kékgolyó u.13.,, Országos Onkológiai Intézet 14.(D.)ép. III.em., Eckhardt Terem
  A rendezvény Web oldala: http://www.oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=65102&tableid=0&retcode=tanflist

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)VII. Szegedi Emlőrák Szimpózium

  Felhívjuk mindenki figyelmét, hogy a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezésre kerül a fenti rendezvény, melyről további információk találhatók az alábbi honlapon: http://www.top-congress.hu/2017/szesz2017 >>

  Rendezvény kezdete: 2017.09.15.
  Rendezvény vége: 2017.09.17.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Szeged,
  A rendezvény Web oldala: http://www.top-congress.hu/2017/szesz2017

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Meghívó a Magyar Sugárterápiás Társaság Közgyűlésére (2017.06.01.)

  Tisztelt MST Tagok!

  A Fővárosi Törvényszéktől kapott értesítés alapján a korábban beadott MST-s Alapszabályt néhány pontban módosítani kell.
  Erre csak a közgyűlés jogosult. Ezért a mellékelt meghívóval 2017. június 1-re összehívjuk a közgyűlést.

  Kérem, hogy minél nagyobb számban vegyünk részt a közgyűlésen.

  Üdvözlettel,

  Major Tibor
  elnök, MST

  A meghívó és a napirend letölthető ide kattintva >>

  Időpont: 2017.06.01.
  Helyszín:

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság Kongresszusa

  Helyszín: Győr, Eto Park Hotel Business & Stadium**** (Győr, Nagysándor József u. 31.)

  Fő témák:
  Szetereotaxiás sugárkezelések
  Nőgyógyászati sugárterápia
  QC/QA a sugárterápiában
  Szabadon választott témák

  Kedvezményes jelentkezési határidő: 2017. március 17.

  Absztrakt beküldési határidő: 2017. március 23-ig meghosszabbítva.


  Az első értesítő letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2017.05.18.
  Rendezvény vége: 2017.05.20.
  Helyszín: Győr,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Szenológiai Társaság Tudományos Fóruma

  Magyar Szenológiai Társaság Tudományos Fórumának a Bodrogi Kúria ad otthont 2017. április 21-22. között.

  Cím: Bodrogi Kúria Wellness Hotel
  2365 Inárcs, Hrsz. 0161

  Fő témák:
  • Intervallum rákok a diagnoszta szemével.
  • Onkoplasztikus megközelítés emlőrákban.
  • Az axilla ellátásának időszerű kérdései.
  • Újdonságok a Sankt Gallen-i emlőrák szimpóziumról
  • Neoadjuváns kezelések emlőrákban – kinek, mit, mennyit?
  • A kardio-onkológia, mint önálló diszciplina szerepe és jövője
  • A rákellenes kezelések sikertelensége, rezisztencia mechanizmusok
  • Az oligometasztázisok ellátásának kérdései.
  • Esetismertetések – kerekasztal megbeszélés, moderátor

  A Fórumról további információt az http://mszt.kmcongress.com >> honlapokon olvashatnak.

  Rendezvény kezdete: 2017.04.21.
  Rendezvény vége: 2017.04.22.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 2365 Inárcs, Hrsz. 0161, Bodrogi Kúria Wellness Hotel
  A rendezvény Web oldala: http://mszt.kmcongress.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság Közgyűlése (Budapest, 2017.03.10.)

  Tisztelt MST Tagok!

  A jogi környezet változása és az új vezetőség mielőbbi bejegyzése érdekében a társaság Alapszabályát módosítanunk kell.
  A módosításra csak a közgyűlés jogosult, ezért március 10-re összehívjuk a közgyűlést.

  M e g h í v ó

  az MST 2017. március 10-én 14.00 órakor tartandó Közgyűlésére


  A Közgyűlés helye: Országos Onkológiai Intézet, Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., 1. ép., Tanácsterem


  A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagoknak legalább 50%-a + 1 fő jelen van. Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés

  ideje: 2017. március 10., 14:05 óra
  helye: Országos Onkológiai Intézet, Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., 1. ép., Tanácsterem


  A megismételt Közgyűlés az Alapszabály szerint – a jelenlévők számától függetlenül - határozatképes. A megismételt Közgyűlés napirendje azonos az eredeti Közgyűlés napirendjével. A jelen meghívó úgy az eredeti, mint a határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre is vonatkozik.

  Napirend:
  1. Megnyitó
  2. Az Alapszabály módosításainak tárgyalása, szavazás, elfogadás.
  3. Egyéb témák (kongresszus, ESTRO, stb.)

  dr. Major Tibor
  az MST elnöke

  Időpont: 2017.03.10.
  Helyszín: Budapest, Ráth Gy. u. 7-9. I. ép. Tanácsterem, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ESTRO tanfolyamok Budapesten

  Tisztelt Tagtársak!

  Az ESTRO 2017. március 5-8. között Budapesten (Hotel Novotel Budapest City) rendezi "Comprehensive and Practical Brachytherapy" című tanfolyamát.

  A tanfolyam értesítője letölthető ide kattintva >>

  A tanfolyamra a korai, kedvezményes regisztráció határideje: 2016. december 5.

  Társaságunk vezetősége úgy döntött, hogy tíz, elsősorban fiatal kolléga tanfolyamon való részvételét támogatja a regisztrációs díj befizetésével. A támogatás elnyerésének feltétele a 2017-es évre vonatkozó rendezett MST és ESTRO tagság, ami a tagsági díj befizetését jelenti.

  A kérelmet az ide kattintva letölthető adatlap >> kitöltése után a major@oncol.hu címre kérjük elküldeni.

  A támogatási kérelem beküldési határideje: 2017. január 31.

  Fontos: Ha valaki az MST támogatásával szeretne részt venni a tanfolyamon, ne jelentkezzen külön az ESTRO-nál, mert az MST csoportos regisztrációval fogja intézni a jelentkezést.

  Bíztatjuk tagtársainkat a részvételre, mert a brachyterápiás tudásának frissítésével és bővítésével mindenki számára remek továbbképzési lehetőséget jelent a tanfolyam.

  Továbbá felhívjuk tagtársaink figyelmét, hogy 2017-ben egy másik ESTRO tanfolyam is Budapesten kerül megrendezésre szeptember 3-7. között, "Clinical Practice and Implementation of Image-Guided Stereotactic Body Radiotherapy" címmel.
  Erre a tanfolyamra is nyújtunk majd támogatást. A részletekről később küldünk értesítőt.

  Üdvözlettel:

  Dr. med. habil. Takácsi-Nagy Zoltán
  elnök

  Dr. habil. Major Tibor
  leendő elnök

  Prof. dr. Polgár Csaba
  helyi szervező

  Rendezvény kezdete: 2017.03.05.
  Rendezvény vége: 2017.03.08.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, Hotal Novotel Budapest City

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MST Közgyűlés

  Meghívó az MST 2016. december 9-én 14.00 órakor tartandó Közgyűlésére

  A Közgyűlés helye: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem (ebédlő)

  A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagok legalább 50%-a + 1 fő jelen van.

  Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés ideje: 2016. december 9-én 15:05 órakor
  helye: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem (ebédlő)

  A megismételt Közgyűlés az Alapszabály szerint – a jelenlévők számától függetlenül - határozatképes. A megismételt Közgyűlés napirendje azonos az eredeti Közgyűlés napirendjével.

  A jelen meghívó úgy az eredeti, mint a határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre is vonatkozik.

  Napirend:
  1. Megnyitó
  2. Jelenlegi tisztségviselők beszámolója a Társaság 2016 évi tevékenységéről
  3. Új tisztségviselők választása (leendő elnök, főtitkár, pénztáros, 3 vezetőségi tag, Felügyelő Bizottság (elnök és 2 tag)
  4. Tájékoztatás a jövő évi kongresszusról
  5. Egyéb témák (ESTRO, támogatások, finanszírozás stb.)

  Dr. Takácsi Nagy Zoltán
  az MST elnöke

  Időpont: 2016.12.09.
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet Eckhardt Terem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)PET/CT és PET/MR napjainkban (Budapest, 2016.11.28-12.02.)

  Szabadon választható akkreditált tanfolyam.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Tanácsterem (I.ép. I.em.)

  Jelentkezési határidő: 2016.09.30.

  További részletes információk, órarend, jelentkezés ide kattintva, az oftex.hu portálon >>

  Rendezvény kezdete: 2016.11.28.
  Rendezvény vége: 2016.12.02.
  Szakterület(ek): Onkológia, Radiológia
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet Tanácsterem (I.ép. I.em.)
  A rendezvény Web oldala: http://"http://oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=61913&tableid=0&retcode=tanflist

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Brachyterápia továbbképző tanfolyam (Budapest, 2016.11.07-11.11.)

  Szabadon választható akkreditált tanfolyam.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet I.épület, 2. emelet, Sugárterápia referáló terem

  Jelentkezési határidő: 2016.10.28

  További részletes információk, órarend, jelentkezés ide kattintva, az oftex.hu portálon >>

  Rendezvény kezdete: 2016.11.07.
  Rendezvény vége: 2016.11.11.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet I.épület . emelet, Sugárterápia referáló terem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Az onkodermatológia aktualitásai (Budapest, 2016.09.22-23.)

  Szabadon választható akkreditált tanfolyam.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt Terem

  Jelentkezési határidő: 2016.09.12

  További részletes információk, órarend, jelentkezés ide kattintva, az oftex.hu portálon >>


  Rendezvény kezdete: 2016.09.22.
  Rendezvény vége: 2016.09.23.
  Szakterület(ek): Bőrgyógyászat, Onkológia
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt Terem
  A rendezvény Web oldala: http://oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=62434&tableid=0&retcode=tanflist

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Szenológiai Társaság Tudományos Fóruma (Mátraháza 2016.04.15-16.)

  Elérhető a Magyar Szenológiai Társaság Tudományos Fórumának meghívója, összefoglaló beküldő és jelentkezési lapja. Az idei Fórumnak a mátraházai Hotel Residence Ózon ad otthont 2016. április 15-16. között.

  Fő témák:
  • Parciális emlő besugárzás
  • Az emlő onkoplasztikus sebészete, áttétek sebészete
  • Szűrés vs. nem szűrés kérdése
  • Differenciál diagnosztikus nehézségek, pl. szklerotizáló adenozis
  • Premenopauzális betegek hormonkezelésének időtartama és módja
  • Újdonságok az emlőrák gyógyítása terén

  A Fórumról további információt az http://mszt.kmcongress.com >> honlapokon olvashatnak.

  Várjuk jelentkezésüket!

  Rendezvény kezdete: 2016.04.15.
  Rendezvény vége: 2016.04.16.
  Helyszín: Mátraháza, Hotel Residence Ózon
  A rendezvény Web oldala: http://mszt.kmcongress.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Fej-nyaki daganatok tanfolyam - workshop; A fej-nyaki daganatok multidiszciplinális diagnosztikája, a korszerű terápia igénye szerint (Budapest, 2016.04.08.)

  Szabadon választható továbbképző tanfolyam.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9. Eckhardt Terem

  Jelentkezési határidő: 2016.04.03.

  További részletes információk, jelentkezés ide kattintva az oftex.hu portálon >>

  Időpont: 2016.04.08.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet Eckhardt Terem
  A rendezvény Web oldala: http://www.oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=60377&tableid=0&retcode=tanflist

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A nőgyógyászati daganatok korai diagnosztikája és komplex kezelése. Kolposzkópos tanfolyam (Budapest, 2016.03.07-11.)

  Szabadon választható továbbképző tanfolyam.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth György utca 7-9. Tanácsterem (1.ép.1.em)

  Jelentkezési határidő: 2016.02.28.

  További részletes információk, jelentkezés ide kattintva az oftex.hu portálon >>

  Rendezvény kezdete: 2016.03.07.
  Rendezvény vége: 2016.03.11.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet Tanácsterem 1.ép.1.em)

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Minimálisan invazív beavatkozások a daganatos betegek személyre szabott kezelésében – Májdaganatok (Budapest, 2016.03.05.)

  Szabadon választható továbbképző tanfolyam.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9. Eckhardt Terem

  Jelentkezési határidő: 2016.02.26.

  További részletes információk, jelentkezés ide kattintva az oftex.hu portálon >>

  Időpont: 2016.03.05.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet Eckhardt Terem
  A rendezvény Web oldala: http://www.oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=60394&tableid=0&retcode=tanflist

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Sugárterápiás tanfolyam szakorvosok és szakorvosjelöltek számára – Daganatok külső sugárkezelése és radio-kemoterápiája (Budapest, 2016.02.29.-03.04.)

  Szabadon választható továbbképző tanfolyam.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, Sugárterápiás Centrum, 2. ép. II. em., Referáló terem (1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9.)

  Jelentkezési határidő: 2016.02.21.

  További részletes információk, jelentkezés ide kattintva az oftex.hu portálon >>

  Rendezvény kezdete: 2016.02.29.
  Rendezvény vége: 2016.03.04.
  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, Sugárterápiás Centrum, 2. ép. II. em., Referáló terem
  A rendezvény Web oldala: http://www.oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=60351&tableid=0&retcode=tanflist

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Basic Clinical Radiobiology ESTRO Tanfolyam Budapesten

  Az ESTRO jövőre, 2016. február 27. - március 2. között Budapesten rendezi a BASIC CLINICAL RADIOBIOLOGY című tanfolyamot, melyre hagyományainknak megfelelően támogatást tudunk adni, elsősorban fiatal tagtársainknak.

  A tanfolyamról további információk érhetők el ide kattintva >>

  2016. január 31-ig várjuk azok jelentkezését, akik az MST támogatását kérik a regisztrációs díj befizetéséhez (10 jelentkező részvételét fizeti a Társaság).

  A jelentkezési kérelmeket Dr. Hadjiev Janaki főtitkár címére (Janaki.Hadzsiev@sic.ke.hu) kérjük elküldeni.

  Feltételek:
  • lehetőleg 35 évnél nem idősebb életkor
  • rendezett 2016-os MST és ESTRO tagság
  • intézmény-, illetve osztályvezetői támogatás

  Fontos: Aki az MST támogatásával akar részt venni a tanfolyamon, ne jelentkezzen külön a tanfolyamra. Sikeres pályázat esetén az MST csoportosan fogja regisztrálni a támogatottakat.

  Rendezvény kezdete: 2016.02.27.
  Rendezvény vége: 2016.03.02.
  Helyszín: Budapest,
  A rendezvény Web oldala: http://www.estro.org/school/items---list-courses-school-main-pages/2016-budapest---basic-clinical-radiobiology

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A klinikai sugárfizika és a besugárzás-tervezés alapjai (Budapest, 2016.02.08-12.)

  Szabadon választható továbbképző tanfolyam.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Centrum, Budapest, XII. ker. Ráth György u. 7-9. 2. ép. II. em. Referáló-terem

  Jelentkezési határidő: 2016.01.31.

  További részletes információk, jelentkezés ide kattintva az oftex.hu portálon >>

  Rendezvény kezdete: 2016.02.08.
  Rendezvény vége: 2016.02.12.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet 2. ép. II. em. Referáló-terem
  A rendezvény Web oldala: http://www.oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=60120&tableid=0&retcode=tanflist

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Aktualitások az emlődaganat diagnosztikájában és terápiájában – a legújabb nemzetközi irányelvek tükrében - XXII. Szent Agáta Mammológus Nap (Budapest, 2016.02.06.)

  Szabadon választható továbbképző tanfolyam.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9. Eckhardt Terem

  Jelentkezési határidő: 2016.02.03.

  További részletes információk, jelentkezés ide kattintva az oftex.hu portálon >>

  Időpont: 2016.02.06.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet Eckhardt Terem
  A rendezvény Web oldala: http://www.oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=60376&tableid=0&retcode=tanflist

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Daganatok diagnosztikája és komplex terápiája (Budapest, 2016.01.18-22.)

  Szabadon választható továbbképző tanfolyam.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth György utca 7-9. Tanácsterem (1.ép.1.em)

  Jelentkezési határidő: 2016.01.10.

  További részletes információk, jelentkezés ide kattintva az oftex.hu portálon >>

  Rendezvény kezdete: 2016.01.18.
  Rendezvény vége: 2016.01.22.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet
  A rendezvény Web oldala: http://www.oftex.hu/project_o/system/launch.php?pg=./oftex/TANF_Adatlap.php?msgid=60578&tableid=0&retcode=tanflist

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság 2015. évi Közgyűlése

  Meghívó az MST 2015. december 11-én 15.00 órakor tartandó Közgyűlésére

  A Közgyűlés helye: Országos Onkológiai Intézet, 14. ép., Eckhardt-terem (ebédlő)

  A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagoknak legalább 50%-a + 1 fő jelen van. Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés

  ideje: 2015. december 11., 15:05 óra
  helye: Országos Onkológiai Intézet, 14. ép., Eckhardt-terem (ebédlő)

  A megismételt Közgyűlés az Alapszabály szerint – a jelenlévők számától függetlenül - határozatképes. A megismételt Közgyűlés napirendje azonos az eredeti Közgyűlés napirendjével. A jelen meghívó úgy az eredeti, mint a határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre is vonatkozik.

  Napirend:
  1. Megnyitó
  2. A tisztségviselők beszámolója
  - Elnök
  - Főtitkár
  - Kincstárnok
  3. „Német György díj” alapításának tárgyalása
  4. Egyéb témák


  Dr. Takácsi Nagy Zoltán
  az MST elnöke

  Időpont: 2015.12.11.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet, 14. ép., Eckhardt-terem (ebédlő)

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Brachyterápia továbbképző tanfolyam (Budapest, 2015.11.02-06.)

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központ, Referáló terem. Budapest, XII. Ráth György u. 7-9., 1. ép. II. em.

  Sugárterápiás szakorvosjelöltek számára kötelező, klinikai onkológus szakorvosjelöltek részére ajánlott.

  Jelentkezési határidő: 2015.10.23.

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2015.11.02.
  Rendezvény vége: 2015.11.06.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, XII., Ráth György u. 7-9., 1. ép. II. em, Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központ, Referáló terem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Klinikai sugárbiológia továbbképző tanfolyam (Budapest, 2015.10.12-14.)

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központ, Referáló terem Budapest, XII. Ráth György u. 7-9., 1. ép. II. em.

  Sugárterápiás szakorvosjelöltek számára kötelező.

  Jelentkezési határidő: 2015.10.02.

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2015.10.12.
  Rendezvény vége: 2015.10.14.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, XII., XII. Ráth György u. 7-9., 1. ép. II. em., Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központ, Referáló terem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)III. Sentinel nyirokcsomó biopszia továbbképző tanfolyam és Workshop -- Sentinel nyirokcsomó biopszia az emlősebészetben és egyéb onkológiai betegségekben (Budapest, 2015.10.07.)

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Kékgolyó u. 13. IV. em. Eckhardt Terem

  Jelentkezési határidő: 2015.09.27.

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Időpont: 2015.10.07.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Kékgolyó u. 13. IV. em., Országos Onkológiai Intézet Eckhardt Terem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ESTRO Tanfolyam (Budapest, 2015.10.04-08.) - Kedvezményes részvételi lehetőség!

  Tisztelt MST Tagok!

  Mindenki figyelmébe ajánljuk, hogy az ESTRO kedvezményes, csökkentett regisztrációs díjat (350 Euro) biztosít továbbképző kurzusaira fiatal, magyar ESTRO tagoknak (orvosoknak és fizikusoknak is).

  Részletek és jelentkezés: www.estro.org (School, ezen belül Application form for reduced fees)

  Ebben az évben az ESTRO október 4-8. között hazánkban rendezi a „TARGET VOLUME DETERMINATION - FROM IMAGING TO MARGINS” című tanfolyamát, melyre hagyományainknak megfelelően korlátozott számban fiatal tagtársainknak támogatást nyújtunk a regisztrációs díj befizetésével. Aki élni szeretne ezzel a kedvezménnyel, 2015. április 30-ig küldje el kérelmét főtitkárunknak, Dr. Hadjiev Janaki-nak (Janaki.Hadzsiev@sic.ke.hu).

  MST Vezetősége

  Rendezvény kezdete: 2015.10.04.
  Rendezvény vége: 2015.10.08.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Kötelező szinten tartó tanfolyam klinikai onkológusok és sugárterápiás szakorvosok részére (Budapest, 2015.09.28.-10.01.)

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, Tanácsterem, Budapest, XII. Ráth György u. 7-9., 1. ép. I. em.

  Klinikai onkológus és sugárterápiás szakorvosjelöltek számára kötelező.

  Jelentkezési határidő: 2015.09.18.

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2015.09.28.
  Rendezvény vége: 2015.10.01.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, XII., Ráth György u. 7-9., 1. ép. I. em, Országos Onkológiai Intézet, Tanácsterem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Szenológiai Társaság Tudományos Fóruma (Hévíz, 2015.06.26-27.)

  Elérhető a Magyar Szenológiai Társaság Tudományos Fórumának meghívója, összefoglaló beküldő és jelentkezési lapja. Az idei Fórumnak a Danubius Health Spa Resort Héviz ad otthont 2015. június 26-27. között.

  Fő témák:
  • Genomika és emlőrák
  o Meghívott előadók:
  o Dr. Christine Desmedt, Institut Jules Bordet, Brüsszel
  o Dr. Szállási Zoltán, Harvard Medical School, Boston
  • Az emlőrák kezelésének aktuális kérdései

  A Fórumról további információt az mszt.kmcongress.com >> honlapon olvashatnak.

  Várjuk jelentkezéseiket!

  MSZT Titkárság

  Rendezvény kezdete: 2015.06.26.
  Rendezvény vége: 2015.06.27.
  Helyszín: Hévíz,
  A rendezvény Web oldala: http://mszt.kmcongress.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság XII. Kongresszusa (Kecskemét 2015.05.14-16.)

  A Magyar Sugárterápiás Társaság 2015. május 14-16. között tartja XII. Kongresszusát.

  Helyszín: Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Conference Center
  6000 Kecskemét, Izsáki út. 6.

  A Kongresszuson előadással és poszterrel lehet részt venni. Szervezünk külön fizikus és asszisztensi szekciót.

  A Kongresszus tudományos programjának fő témái:
  1. Képvezérelt sugárkezelés + QA
  2. Intenzitás modulált sugárkezelés +QA
  3. Urológiai daganatok
  4. Szabadon választott témák

  A jelentkezési lapot az alábbi címére kérjük elküldeni:
  E-mail: mst2015@misandbos.hu

  Program >>


  További részletes információk a meghívóban >>

  Jelentkezési lap >>

  Szállásmegrendelő lap >>

  Rendezvény kezdete: 2015.05.14.
  Rendezvény vége: 2015.05.16.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 6000 Kecskemét, Izsáki út 6., Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel & Conference Center

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Onkoplasztikus emlősebészet a gyakorlatban (Budapest, 2015.04.01.)

  Jelentkezési határidő: 2015.03.20.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9. Eckhardt Terem

  Kreditpont: 14

  Részvételi díj: 8000.- Ft

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Időpont: 2015.04.01.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Daganatok külső sugárkezelése és radiokemoterápiája (Budapest, 2015.03.02-06.)

  Jelentkezési határidő: 2015.02.20.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, Sugárterápiás Centrum, 2. ép. II. em., Referáló terem

  Kreditpont: 50

  Részvételi díj: 30.000.- Ft.

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2015.03.02.
  Rendezvény vége: 2015.03.06.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A nőgyógyászati daganatok korai diagnosztikája és komplex kezelése. Kolposzkópos tanfolyam (Budapest, 2015.02.23-27.)

  Jelentkezési határidő: 2015.02.13.

  Helyszín Országos Onkológiai Intézet, 1122 Budapest, Ráth György utca 7-9. Tanácsterem (1ép.1em)

  Kreditpont: 44

  Részvételi díj: 25.000.- Ft

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2015.02.23.
  Rendezvény vége: 2015.02.27.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A klinikai sugárfizika és a besugárzás-tervezés alapjai (Budapest, 2015.02.09-13.)

  Jelentkezési határidő: 2015.01.30.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Centrum, Budapest, XII. ker. Ráth György u. 7-9. 2. ép. II. em. Referáló-terem

  Kreditpont: 50

  Részvételi díj: 25.000.- Ft.

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2015.02.09.
  Rendezvény vége: 2015.02.13.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Időskori (>75 év) emlőrák multidiszciplináris kezelésének speciális kérdései. XXI. Szent Agáta Mammológus Nap (Budapest, 2015.02.07.)

  Jelentkezési határidő: 2015.02.04.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9. Eckhardt Terem

  Kredipont: 10

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Időpont: 2015.02.07.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Daganatok diagnosztikája és komplex terápiája (Budapest, 2015.01.19-23.)

  Jelentkezési határidő: 2015.01.09.

  Kreditpont: 50

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Tanácsterem (1.ép.,1.em.)

  Részvételi díj: 30.000.- Ft.

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2015.01.19.
  Rendezvény vége: 2015.01.23.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság Közgyűlése (Budapest, 2014.12.13. 14.00 óra)

  A Közgyűlés helyszíne: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem (D. ép. III. em.)

  A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagok legalább 50%-a + 1 fő jelen van.

  Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés időpontja: 2014. december 13. 14 óra 05 perc
  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem (D. ép. III. em.)

  A megismételt Közgyűlés az Alapszabály szerint – a jelenlévők számától függetlenül - határozatképes. A megismételt Közgyűlés napirendje azonos az eredeti Közgyűlés napirendjével. A jelen meghívó úgy az eredeti, mint a határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre is vonatkozik.

  Napirend:
  1. Elnöki beszámoló (Lövey József)
  2. Főtitkári beszámoló (Hadijev Janaki)
  3. Pénztárosi beszámoló (Varga Szilvia)
  4. Leendő elnök választása (Lövey József)
  5. Az MST jogi helyzetével kapcsolatos tájékoztatás, illetve szükség szerinti alapszabály módosítás (Lövey József)
  6. A 2015. évi MST kongresszus szervezésével kapcsolatos tájékoztatás (Takácsi-Nagy Zoltán)
  7. Németh György Professzor Úr emlékének ápolására tett javaslat. (Takácsi-Nagy Zoltán)

  Üdvözlettel:

  Dr. Lövey József
  elnök

  Dr. Hadijev Janaki
  főtitkár

  Megjegyzés: Kérjük a mellékelt csekken vagy átutalással (OTP Bank, számlaszám: 11712004-20141264) az esedékes tagdíj tartozások szíves rendezését 2014.12.10-ig.

  Időpont: 2014.12.13.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Brachyterápia továbbképző tanfolyam (Budapest, 2014.11.3-7.)

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központ, Referáló terem. Budapest, XII. Ráth György u. 7-9., 1. ép. II. em.

  Jelentkezési határidő: 2014.10.26.

  Jelentkezés kizárólag az oftex >>
  portálon.

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2014.11.03.
  Rendezvény vége: 2014.11.07.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Kötelező szintentartó tanfolyam klinikai onkológusok és sugárterápiás szakorvosok részére (Pécs, 2014.10.14-16.)

  Helyszín: PTE Szenágothai János Kutatóközpont

  Jelentkezési határidő: 2014.10.06.

  Akkreditáció: 50 kreditpont

  Részvételi díj: 20.000.- Ft.

  A program és a további részletek letölthetőek ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2014.10.14.
  Rendezvény vége: 2014.10.16.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Pécs, PTE Szenágothai János Kutatóközpont

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Klinikai sugárbiológia továbbképző tanfolyam (Budapest, 2014.10.13-15.)

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Központ, Referáló terem Budapest, XII. Ráth György u. 7-9., 1. ép. II. em.

  Jelentkezési határidő: 2014.09.28.

  Jelentkezés kizárólag az oftex >> portálon.

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2014.10.13.
  Rendezvény vége: 2014.10.15.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Központ

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Szenológiai Társaság Tudományos Fóruma

  Fő téma: Célzott terápia emlőrákban – team szemlélet

  Időpont: 2014. május 23-24.

  Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont

  További információ a www.senology.hu és a www.kmcongress.com honlapokon.

  Rendezvény kezdete: 2014.05.23.
  Rendezvény vége: 2014.05.24.
  Helyszín: Kecskemét, Four Points by Sheraton Hotel és Konferenciaközpont

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Daganatok külső sugárkezelése és radiokemoterápiája

  Szabadon választható sugárterápiás tanfolyam szakorvosok és szakorvosjelöltek számára.

  Időpont: 2014.03.03-07.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Ráth Gy. u. 7-9. 2.ép. II.em. Sugárterápiás Referáló

  Jelentkezési határidő: 2014.02.21.

  A tanfolyami adatlap (további részletes információkkal) letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2014.03.03.
  Rendezvény vége: 2014.03.07.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet 2.ép. II.em. Sugárterápiás Referáló

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A klinikai sugárfizika és a besugárzás-tervezés alapjai

  Szabadon választható tanfolyam.

  Időpont: 2014.02.10-14.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Ráth Gy. u. 7-9. 2.ép. II.em. Sugárterápiás Referáló

  Jelentkezési határidő: 2014.01.30.

  A tanfolyami adatlap (további részletes információkkal) letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2014.02.10.
  Rendezvény vége: 2014.02.14.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet 2.ép. II.em. Sugárterápiás Referáló

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Daganatok diagnosztikája és komplex terápiája

  Szabadon választható tanfolyam.

  Időpont: 2014.01.20-24.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Ráth Gy. u. 7-9. Tanácsterem

  Jelentkezési határidő: 2014.01.10.

  A tanfolyami adatlap (további részletes információkkal) letölthető ide kattintva >>

  Rendezvény kezdete: 2014.01.20.
  Rendezvény vége: 2014.01.24.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet Tanácsterem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MST közgyűlés

  A Közgyűlés helyszíne: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem (D. ép. III. em.)

  A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagok legalább 50%-a + 1 fő jelen van.

  Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés időpontja: 2013. december 13. 15 óra 05 perc
  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem (D. ép. III. em.)

  A megismételt Közgyűlés az Alapszabály szerint – a jelenlévők számától függetlenül - határozatképes. A megismételt Közgyűlés napirendje azonos az eredeti Közgyűlés napirendjével. A jelen meghívó úgy az eredeti, mint a határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre is vonatkozik.

  Napirend:

  1. Elnöki beszámoló (Lövey József)
  2. Főtitkári beszámoló (Hadijev Janaki)
  3. Pénztárosi beszámoló (Varga Szilvia)
  4. Egyéb társasági ügyek.


  Üdvözlettel:


  Dr. Lövey József
  elnök

  Dr. Hadijev Janaki
  főtitkár


  Megjegyzés: Kérjük a mellékelt csekken vagy átutalással (OTP Bank, számlaszám: 11712004-20141264) az esedékes tagdíj tartozások szíves rendezését 2013.12.10-ig.

  Rendezvény kezdete: 2013.12.13. 09:30
  Rendezvény vége: 2013.12.13. 15:00
  Helyszín: Budapest, Ráth György u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem (D. ép. III. em.)

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Brachyterápia továbbképző tanfolyam (Budapest, 2013.11.4-8.)

  A Brachyterápia c. szabadon választható továbbképző tanfolyam 2013.11.04-08. között kerül megrendezésre az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Centrumában (Budapest, XII. Ráth György u. 7-9., 1. ép. II. em.)

  Díja: 12.000.- Ft.

  Jelentkezési határidő: 2013.10.25.

  Kapcsolattartó személy:
  Géresi Enikő
  (06 1) 224-8772
  E-mail: oktatas@oncol.hu

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva

  Rendezvény kezdete: 2013.11.04.
  Rendezvény vége: 2013.11.08.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., 1. ép. II. emelet Sugárterápiás Centrum

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Klinikai sugárbiológia továbbképző tanfolyam (Budapest, 2013.10.07-09.)

  Klinikai sugárbiológia c. szabadon választható továbbképző tanfolyam 2013.10.07-09. között kerül megrendezésre az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Centrumában (Budapest, XII. Ráth György u. 7-9., 1. ép. II. em.)

  Díja: 8.000.- Ft.

  Jelentkezési határidő: 2013.09.27.

  Kapcsolattartó személy:
  Géresi Enikő
  (06 1) 224-8772
  E-mail: oktatas@oncol.hu

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva

  Rendezvény kezdete: 2013.10.07.
  Rendezvény vége: 2013.10.09.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., 1. ép. II. emelet Sugárterápiás Centrum

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Szegedi Emlőrák Szimpózium (2013.09.13-15.)

  Immár 5. alkalommal kerül megrendezésre a SZTE Onkoterápiás Klinika szervezésében a Szegedi Emlőrák Szimpózium.
  A szimpózium programjában szerepel az új képalkotó és pathológiai diagnosztikai módszerek bemutatása, téma lesz a multidiszciplináris team együttműködésének szükségessége a minimálisan invazív ellátási elv érvényesítése érdekében, az egyénileg megválasztott molekuláris célzott kezelés, az ehhez szükséges molekuláris diagnosztika és a csökkentett radikalitású sugárkezelés lehetősége. Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy az idei rendezvényen ismét számíthatunk Tabár László és Tot Tibor professzor urak előadásaira is. A programban az eddigiektől eltérően egy laikus fórum is helyet kapott, annak érdelében, hogy az érintettek minél jobban megismerjék a szűrés folyamatát, a kezelési lehetőségeket, és megértsék a korai felfedezés fontosságát.

  A rendezvény 50 kreditpontos, onkológus, radiológus, patológus, sebész szakorvosok, szakorvos-jelöltek és a témában érdekelt kutatók részére.

  A szimpózium helye:
  SZTE Tanulmányi- és Informatikai Központ (TIK)
  6722 Szeged, Ady tér 10.

  A Szimpózium internetes elérhetősége: http://top-congress.hu/2013/szesz

  Rendezvény kezdete: 2013.09.13.
  Rendezvény vége: 2013.09.15.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 6722 Szeged, Ady tér 10., SZTE Tanulmányi- és Informatikai Központ (TIK)
  A rendezvény Web oldala: http://htp://top-congress.hu/2013/szesz

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság XI. Kongresszusa - 2013

  A Magyar Sugárterápiás Társaság 2013. május 23-25. között tartja XI. Kongresszusát

  Helyszín:Tihany, Club Tihany

  A Kongresszuson előadással és poszterrel lehet részt venni. Szervezünk külön asszisztensi szekciót is.

  A Kongresszus tudományos programjának fő témái:
  1. Képvezérelt és intenzitásmodulált sugárterápia
  2. Modern brachyterápiás technikák
  3. Kombinált modalitású kezelések
  4. Szabadon választott témák

  Korai jelentkezési és absztrakt beküldési határidő: 2013. március 18.

  Program >>
  Első értesítő >>
  First Announcement >>
  Jelentkezési lap >>
  Szállásmegrendelő lap >>

  Rendezvény kezdete: 2013.05.23.
  Rendezvény vége: 2013.05.25.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Tihany, Club Tihany

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Daganatok külső sugárkezelése és radiokemoterápiája - Sugárterápiás tanfolyam szakorvosok és szakorvosjelöltek számára (Budapest, 2013.03.04-08.)

  A Daganatok külső sugárkezelése és radiokemoterápiája - Sugárterápiás tanfolyam szakorvosok és szakorvosjelöltek számára Budapesten, az Országos Onkológiai Intézetben kerül megrendezésre 2013.03.04-08-án.

  Díja: 12.000.- Ft

  Jelentkezési határidő: 2013.02.25.

  Kapcsolattartó személy:
  Géresi Enikő
  (06 1) 224-8772

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva

  Rendezvény kezdete: 2013.03.04.
  Rendezvény vége: 2013.03.08.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A klinikai sugárfizika és a besugárzás-tervezés alapjai (Budapest, 2013.02.11-15.)

  A klinikai sugárfizika és a besugárzás-tervezés alapjai c. tanfolyam Budapesten, az Országos Onkológiai Intézetben kerül megrendezésre 2013.02.11-15-én.

  Díja: 12.000.- Ft

  Jelentkezési határidő: 2013.01.15.

  Kapcsolattartó személy:
  Géresi Enikő
  (06 1) 224-8772

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva

  Rendezvény kezdete: 2013.02.11.
  Rendezvény vége: 2013.02.15.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Daganatok diagnosztikája és komplex terápiája tanfolyam (Budapest, 2013.01.21-25.)

  A Daganatok diagnosztikája és komplex terápiája c. tanfolyam Budapesten, az Országos Onkológiai Intézetben kerül megrendezésre 2013.1.21-25-ig.

  Díja: 12.000.- Ft.

  Jelentkezési határidő: 2013.01.11.

  Kapcsolattartó személy:
  Géresi Enikő
  (06 1) 224-8772

  A tanfolyam adatlapja letölthető ide kattintva

  Rendezvény kezdete: 2013.01.21.
  Rendezvény vége: 2013.01.25.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Onkológia családorvosoknak (Budapest, 2012.12.03-05.)

  Onkológia családorvosoknak címmel akkreditált továbbképző tanfolyamot szervez az Országos Onkológiai Intézet 2012.12.03-05-én.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet (1122 Budapest, Ráth György u. 7-9.)

  Jelentkezési határidő: 2012. 11.20. az oftex.hu portálon.

  Szervező: Szalainé Géresi Enikő (06 1) 224-8772

  További részletek a tanfolyam adatlapján >>

  Rendezvény kezdete: 2012.12.03.
  Rendezvény vége: 2012.12.05.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Az MST tisztújító Közgyűlése 2012.12.01. 14 óra

  A Vezetőség társaságunk tisztújító közgyűlését 2012. december 1-jén (szombati munkanap) 14 órára hívja össze az Országos Onkológiai Intézet Eckhardt Termébe.

  A Közgyűlés napirendi pontjai:
  - Elnöki beszámoló
  - Főtitkári beszámoló
  - Pénztárosi beszámoló
  - Felügyelő bizottság elnökének beszámolója
  - Tiszteletbeli tagok (Fodor János és Frank A. Vicini) megválasztása
  - Szavazás tagdíjemelési javaslatról
  - MST vezetőségválasztás (megválasztásra kerülnek: leendő elnök, főtitkár, pénztáros, valamint 1-1 orvos, fizikus és asszisztens vezetőségi tagok, felügyelő bizottsági elnök és két felügyelő bizottsági tag.

  Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés időpontja ugyanaznap 14 óra 15 perc. A megismételt közgyűlés a jelenlevő tagok számától függetlenül határozatképes.

  A Vezetőség a Jelölőbizottságot (elnök: Varjas Géza, tagok: Csere Tibor és Patyánik Mihály) felkérte tagságunk javaslatai alapján a jelöltek állítására.

  Időpont: 2012.12.01.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet Eckhardt Terme

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)PET/CT napjainkban Tanfolyam (Budapest, 2012.11.26-30.)

  PET/CT napjainkban (emlőtumorok, lymphomák, urogenitális tumorok, gyermekgyógyászat, tüdődaganatok) címmel tanfolyamot szervez az Országos Onkológiai Intézet.

  Időpont: 2012.11.26-30.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Tükörterem, 1122 Budapest, XII. Kékgolyó u. 13.

  Jelentkezési határidő: 2012.11.20. az oftex.hu portálon.

  Részvételi díj: 15.000.- Ft.

  Tudományos szervező:
  Dr. Borbély Katalin, med.habil., MTA doktora

  Szervező:
  Szalainé Géresi Enikő
  (06 1 ) 224-8772

  További részletek a tanfolyam adatlapján >>

  Rendezvény kezdete: 2012.11.26.
  Rendezvény vége: 2012.11.30.
  Szakterület(ek): Onkológia, Radiológia
  Helyszín: 1122 Budapest, Kékgolyó u. 13., Országos Onkológiai Intézet Tükörterem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ESTRO Teaching Course on Image-Guided Radiotherapy and Chemotherapy i Gynaecologigal Cancer - Focus on adaptive Brachytherapy (Budapest, 2012.10.9-13.)

  Felhívjuk tisztelt tagtársaink figyelmét, hogy még korlátozott számban lehet kedvezményesen regisztrálni a 2012. október 09-13. között Budapesten megrendezendő "Image-Guided Radiotherapy and Chemotherapy in Gynaecological Cancer - Focus on Adaptive Brachytherapy" című ESTRO továbbképzésre.

  A kedvezményes regisztrációs díj jelenleg 275 EURO.

  MST Vezetősége

  Program >>

  Rendezvény kezdete: 2012.10.09.
  Rendezvény vége: 2012.10.13.
  Helyszín: Budapest,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MST Közgyűlés, 2011.12.09. 15 óra

  Meghívó az MST 2011. december 9-én 15.00 órakor tartandó Közgyűlésére

  A Közgyűlés helye: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem (ebédlő)

  A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagok legalább 50%-a + 1 fő jelen van.
  Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés ideje: 2011. december 09-én 15:05 órakor
  helye: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem (ebédlő)

  A megismételt Közgyűlés az Alapszabály szerint – a jelenlévők számától függetlenül - határozatképes.
  A megismételt Közgyűlés napirendje azonos az eredeti Közgyűlés napirendjével.
  A jelen meghívó úgy az eredeti, mint a határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre is vonatkozik.

  Napirend:
  1. Megnyitó
  2. A tisztségviselők beszámolója
  - Elnök
  - Főtitkár
  - Kincstárnok
  3. Felügyelő Bizottság új elnökének megválasztása (A jelöléseket Dr. Varjas Gézához szíveskedjenek elküldeni).
  4. Egyéb témák

  Dr. Takácsi Nagy Zoltán
  az MST főtitkára

  Időpont: 2011.12.09.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt Terem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Multidisciplinaris Onkológia (kötelező szintentartó tanfolyam) - Budapest, 2011.09.05-09.

  Kötelező szintentartó tanfolyam onkológus és sugárterápiás szakorvosoknak

  - Patológus nap
  - Képalkotó nap
  - Sebészeti nap
  - Kemoterápiás nap
  - Sugárterápiás nap

  Helyszín:
  Országos Onkológiai Intézet
  Ráth György u. 7-9., Eckhardt terem

  Időpont: 2011. szeptember 5-9., 5 nap

  Akkreditációs pontok: 50

  Óraszám: 50 óra

  Tanfolyam díja: 20.000 Ft

  Jelentkezési határidő: 2011. augusztus 22.

  Kapcsolattartó személy:
  Garaminé Kőkuti Katalin
  1-224-8751

  Szervező:
  A Pécsi Tudományegyetem és az Országos Onkológiai Intézet
  Prof. Dr. Kásler Miklós, főigazgató főorvos,
  tanszékvezető egyetemi tanár
  Dr. med. habil. Mangel László, intézetvezető egyetemi docens
  Prof. Dr. Polgár Csaba, oktatási felelős

  Partnerek:
  Szegedi Tudományegyetem
  Debreceni Egyetem Orvosi Egészségügyi Centrum

  További információ a tanfolyamról a kapcsolódó dokumentumok között elérhető meghívóban. Ugyaninnen letölthető a jelentkezési lap is.

  Rendezvény kezdete: 2011.09.05.
  Rendezvény vége: 2011.09.09.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt terem
  A rendezvény Web oldala: http://www.oncology.hu

  Kapcsolódó dokumentumok (2)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MST X. Kongresszusa (Szeged, 2011.05.20-22.)

  A Magyar Sugárterápiás Társaság 2011. május 20-22. között tartja jubileumi, X. Kongresszusát.

  Helyszín: SZTE Oktatási épület (6720 Szeged, Dóm tér 13.)

  A Kongresszus tudományos programjának fő témái:

  • Képvezérelt sugárkezelés (tele- és brachyterápia)
  • Kombinált modalitású kezelések
  • Nőgyógyászati daganatok sugárkezelése és radio-kemoterápiája
  • Szabadon választott témák
  A Kongresszuson előadással és poszterrel lehet részt venni. Szervezünk külön fizikus és asszisztensi szekciót.

  MST Közgyűlés tervezett időponja: 2011. május 21. 17:30

  Korai regisztrációs díjak (2011. március 16-ig):

  • diplomás MST tagoknak: 20 000 Ft
  • 35 év alatti diplomás MST tagoknak: 10 000 Ft
  • asszisztens MST tagoknak: 10 000 Ft
  • nem MST tagoknak: 30 000 Ft
  • kísérő családtagoknak: 20 000 Ft
  Helyszíni regisztrációs díj (2011. márc. 16. után): 40 000 Ft

  Első szerzős asszisztens MST tagok szállását (panzió vagy kollégiumi elhelyezéssel) az MST ingyenesen biztosítja.
  MST tagoknak járó kedvezmények igénybevételének feltétele az éves tagdíj befizetése.

  Jelentkezési és absztrakt beküldési határidő: 2011. március 16.

  On-line jelentkezés ide kattintva lehetséges:
  http://top-congress.hu/2011/mst2011/jelentkezes.htm

  A letölthető jelentkezési lapot a Top Congress Kft. címére kérjük elküldeni postai úton vagy faxon

  Absztraktokat kizárólag elektronikus formában (e-mail-en) tudunk elfogadni.

  Levél cím: Top Congress Kft., 6725 Szeged, Pálfy u. 14.
  E-mail: info@top-congress.hu
  Tel./Fax: 06-62-499-222

  Az első értesítő, a letölthető jelentkezési lap és a szállás-megrendelő lap elérhető a kapcsolódó dokumentumokban.
  Az MST X. kongresszusának színhelye a Dóm téri oktatási épület. Ennek környékén van lehetőség gépkocsival parkolni. A szállodák általában rendelkeznek a vendégek részére fenntartott parkolóhelyekkel. Szegeden sajátos parkolási rend van, amelynek lényege, hogy előre megváltott parkolójegyet kell megfelelő módon érvényesíteni és kihelyezni a szélvédő mögé, vagy telefonon lehet rendelni, de ennek a költsége magasabb A rendezvény közvetlen környezetében nincsen olyan hely, ahol parkolójegyet lehetne vásárolni, így könnyen előfordulhat, hogy mire valaki beszerzi a parkoló cédulát, addigra már rajta van a „mikuláscsomag”. A parkoló társasággal történt megbeszélés értelmében, amennyiben előzetesen leadjuk a rendszámot, úgy azt beviszik a rendszerükbe és akkor péntek 12 és 18 óra között nem kell parkolójegyet venni és büntetőcédulát sem tesznek ki. Szombat-vasárnap nem kell parkolójegy.
  Kérem ezért 2-3 napon belül a rendszámot megküldeni szíveskedjenek a thurzo@onko.szote.u-szeged.hu e-mail címre, hogy senkit ne érjen kellemetlen meglepetés a kongresszus ideje alatt és részére biztosítani tudjuk a gondtalan parkolást.


  Rendezvény kezdete: 2011.05.20.
  Rendezvény vége: 2011.05.22.
  Helyszín: 6720 Szeged, Dóm tér 13., SZTE Oktatási épület

  Kapcsolódó dokumentumok (8)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MST Közgyűlés

  A vezetőség az MST közgyűlését 2010. november 20-án 11 órára hívja össze.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem, D. ép./III. em (1122 Budapest, Ráth György u. 7-9.)

  A Közgyűlés tervezett napirendi pontjai:

  1. Elnöki beszámoló (Dr. Mangel László)
  2. Főtitkári beszámoló (Dr. Takácsi-Nagy Zoltán)
  3. Pénztárosi beszámoló (Dr. Varga Szilvia)
  4. Felügyelő Bizottság elnökének beszámolója (Dr. Gábor Gabriella)
  5. Tiszteletbeli MST tag választás
  6. Leendő elnök megválasztása
  7. Tájékoztató az MST X. Kongresszusának előkészületeiről (Prof. Dr. Thurzó László, Prof. Dr. Polgár Csaba)
  8. Egyéb társasági ügyek
  Esetleges határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlést azonos helyszínen 2010. november 20-án 11 óra 15 perckor tartjuk.

  A Vezetőség a Közgyűlésnek javasolja, hogy Prof. Dr. Kovács Györgyöt (Univ. Lübeck, Németo.) az MST X. Kongresszusán fogadjuk az MST tiszteletbeli tagjai közé. Erről alapszabályunk értelmében a Közgyűlésnek kell (egyszerű többséggel) határoznia.

  A Vezetőség a leendő elnök megválasztásának előkészítéséhez a Jelölő Bizottság elnökének Dr. Varjas Gézát, két tagjának pedig Dr. Csere Tibort és Dr. Patyánik Mihályt választotta meg.

  Időpont: 2010.11.20.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet Eckhardt-terem D. épület III. emelet

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Physics for Clinical Radiotherapy - ESTRO Továbbképző Kurzus

  A Physics for Clinical Radiotherapy c. ESTRO továbbképző kurzus Budapesten kerül megrendezésre 2010. október 17-21. között.

  Helyszín: Danubius Hotel Helia Konferencia Hotel
  H-1133 Kárpát utca 62-64.

  Mindannyiunk érdeke, hogy a tanfolyamon minél több hazai résztvevő legyen. A magas részvételi aránnyal megalapozhatjuk más jövőbeli ESTRO rendezvények magyarországi megrendezését is.

  Az MST fiatal (40 év alatti) fizikus és orvos kollégák (MST tagok) fenti tanfolyamon történő részvételéhez támogatást nyújt a 200 EUR-s regisztrációs díj befizetésével (kb. 20-24 fő támogatását vállalná a Társaság). Ennek feltétele az ESTRO tagság, melynek 40 EUR az éves díja.

  Kérjük a támogatást igénylő tagjainkat, hogy elérhetőségük megadásával a tanfolyam helyi szervezőjénél, dr. Major Tibornál (major@oncol.hu) jelezzék részvételi szándékukat.

  A támogatáshoz rendezett MST tagdíj és a pályázó klinikai igazgatójának/osztályvezető főorvosának ajánlása is szükséges.

  A kurzus hivatalos nyelve: angol

  Helyi szervező:
  Dr. Major Tibor
  Országos Onkológiai Intézet
  1122 Budapest, Ráth György utca 7-9
  E-mail: major@oncol.hu

  További részletes információk a kapcsolódó első értesítőben, illetve a rendezvény web-oldalán olvashatóak:
  http://www.estro-education.org/courses/Pages/Budapest2010.aspx

  Rendezvény kezdete: 2010.10.17.
  Rendezvény vége: 2010.10.21.
  Helyszín: 1133 Budapest, Kárpát u. 62-64., Danubius Hotel Helia Konferencia Hotel
  A rendezvény Web oldala: http://www.estro-education.org/courses/Pages/Budapest2010.aspx

  Kapcsolódó dokumentumok (2)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság Közgyűlése

  A Magyar Sugárterápiás Társaság Közgyűlésére 2009. december 11-én 15.00 órakor kerül sor.

  A Közgyűlés helye: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem (ebédlő)

  A Közgyűlés határozatképes, ha azon a szavazásra jogosult tagok legalább 50%-a + 1 fő jelen van.

  Határozatképtelenség esetén a megismételt Közgyűlés
  ideje: 2009. december 11-én 15:15 órakor
  helye: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem (ebédlő)

  A megismételt Közgyűlés az Alapszabály szerint – a jelenlévők számától függetlenül - határozatképes.

  A megismételt Közgyűlés napirendje azonos az eredeti Közgyűlés napirendjével.

  A jelen meghívó úgy az eredeti, mint a határozatképtelenség miatt megismételt Közgyűlésre is vonatkozik.

  Napirend:

  1. megnyitó

  2. a tisztségviselők beszámolója
  - Elnök
  - Főtitkár
  - Kincstárnok

  3. aktuális kérdések

  Dr. Mangel László sk.
  az MST elnöke
  Dr. Takácsi Nagy Zoltán sk.
  az MST főtitkára

  Időpont: 2009.12.11.
  Helyszín: Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Onkológusok Társaságának XXVIII. kongresszusa

  További információk, on-line jelentkezés és absztraktbejelentés a rendezvény információs oldalán >>

  Rendezvény kezdete: 2009.11.12.
  Rendezvény vége: 2009.11.14.
  Szakterület(ek): Gyermekgyógyászat, Nephrologia, Nephrologia, Neurológia, idegsebészet, Neurológia, idegsebészet, Nephrologia, Kardiológia, Szülészet-nőgyógyászat, Aneszteziológia, intenzív terápia, Neurológia, idegsebészet, Gyermekgyógyászat, Onkológia, Nephrologia, Endokrinológia, anyagcsere betegségek, Bőrgyógyászat, Reumatológia, Gyermekgyógyászat, Sebészet, Belgyógyászat, Reumatológia, Rehabilitáció, Gasztroenterológia, Gyermekgyógyászat, Allergológia, klinikai immunológia, Gyermekgyógyászat, Allergológia, klinikai immunológia, Endokrinológia, anyagcsere betegségek, Endokrinológia, anyagcsere betegségek, Onkológia
  Tudományos információ: Dr. Landherr László
  Munkahely neve: Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórház
  Címe: 1145 Budapest, Uzsoki u. 29.
  Tel: 06 (1) 251 7333
  E-mail: laszlo.landherr@oncology.hu
  Szervező: Steiner János
  Munkahely neve: K&M Congress Kft.
  Címe: 1028 Budapest, Hidegkúti út 153.
  Tel: 06 (1) 301 2000
  Fax: 06 (1) 301 2001
  E-mail: info@kmcongress.com
  Helyszín: 1021 Budapest, Hárshegyi u. 5-7., Európa Kongresszusi Központ
  A rendezvény Web oldala: http://www.oncology.hu/mot2009

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Onkológusok Társaságának XXVIII. kongresszusa

  További információk, on-line jelentkezés és absztraktbejelentés a rendezvény információs oldalán >>

  Rendezvény kezdete: 2009.11.12.
  Rendezvény vége: 2009.11.14.
  Tudományos információ: Dr. Landherr László
  Munkahely neve: Fővárosi Önkormányzat Uzsoki utcai Kórház
  Címe: 1145 Budapest, Uzsoki u. 29.
  Tel: 06 (1) 251 7333
  E-mail: laszlo.landherr@oncology.hu
  Szervező: Steiner János
  Munkahely neve: K&M Congress Kft.
  Címe: 1028 Budapest, Hidegkúti út 153.
  Tel: 06 (1) 301 2000
  Fax: 06 (1) 301 2001
  E-mail: info@kmcongress.com
  Helyszín: 1021 Budapest, Hárshegyi u. 5-7., Európa Kongresszusi Központ
  A rendezvény Web oldala: http://www.oncology.hu/mot2009

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Central European Users Meeting 2009

  A toolkit for good medical practice in Brachytherapy is the theme of the forthcoming Nucletron Central Europe Users Meeting on 15-17 October 2009 in Budapest, Hungary.
  During our previous meeting in Warsaw, Poland we discussed different brachytherapy applications using innovative technology in a series of live procedures. This time, in addition to sharing experiences and giving feed-back on Nucletron technology, we want to focus on how to successfully implement medical protocols and procedures that drive good-quality results within the technological and social-economic context of Central Europe.
  In the past, Brachytherapy has been the main indication for gynaecological cancers in Central Europe and in fact the standard of care. Going forward Brachytherapy will play an even more important role due to the rising incidence of indications such as prostate and breast cancer and the proven efficacy and efficiency of Brachytherapy in treating these diseases. At the same time, clinical and technological developments are driving the transition from 2-D (or implant-based) to 3-D (or volume-based) treatment planning and increasing the use of image-guidance for (interstitial) applications.
  These exciting developments provide ample material to discuss and explore practical solutions that are relevant for you. The 2009 Nucletron Central Europe Users Meeting will focus on the opportunity to
  expand from GYN to other body sites and leverage key developments within image-guided and adaptive Brachytherapy using technology that is currently available to you. This meeting is intended to provide you
  with a toolkit to expand the extraordinary potential of brachytherapy by breaking the barriers through cost-effective technology, knowledge exchange and improved reimbursement.

  Scientific Topics and Themes
  - Gynaecological Brachytherapy
  - Accelerated Partial Breast Brachytherapy
  - Debate on Prostate Brachytherapy - HDR versus Seeds
  - The Role of Physics in the Era of Image - Guidance and Inverse Planning
  - Reducing the Financial Economic Barriers for Brachytherapy in Central Europe

  Audience
  This conference is intended for Nucletron customers: physicians, medical physicists, dosimetrists, radiotherapy technicians and nurses who apply brachytherapy in their everyday practice and who want to expand their knowledge and experience in this field. The participation of non Nucletron customers is subject to approval by the organizing committee. The programme will be conducted in English.

  Abstract Deadline for Proffered Papers and Posters
  We kindly invite you to submit abstracts for proffered papers and posters. Educational grants are awarded for best submissions in both categories. Abstracts must be submitted online at www.budapest2009.eu

  The deadline for submission is 31 May 2009.

  Rendezvény kezdete: 2009.10.15.
  Rendezvény vége: 2009.10.16.
  Helyszín: Budapest, Danubius Hotel Spa
  A rendezvény Web oldala: http://www.budapest2009.eu

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)III. Szegedi Emlőrák Szimpózium

  A szimpózium elő-akkreditált, kötelező szinten tartó rendezvény sebész, onkológus, radiológus, patológus, sugárterapeuta orvosok részére. Kódszáma: SZTE-ÁOK/2009.II/00233, akkreditált pontértéke 50 pont.
  Kedvezményes jelentkezési és absztrakt-beküldési határidő: 2009. június 15.

  Tovább a kongresszus honlapjára >>

  Rendezvény kezdete: 2009.09.17.
  Rendezvény vége: 2009.09.19.
  Szakterület(ek): Onkológia, Sebészet, Radiológia, Pathologia
  Tudományos információ: Prof. Dr. Kahán Zsuzsanna
  Címe: 6720 Szeged, Korányi fasor 12.
  Tel: 62/545-406
  Fax: 62/545-922
  E-mail: kahan@onko.szote.u-szeged.hu
  Szervező: Nagy Károly
  Munkahely neve: Congress and Hobby Service Kft.
  Címe: 6725 Szeged, Boldogasszony sgt. 53.
  Tel: 62/484-531
  Fax: 62/450-014
  E-mail: info@prof-congress.hu
  Helyszín: 6722 Szeged, Ady tér 10., SZTE Tanulmányi és Információs Központ (TIK)
  A rendezvény Web oldala: http://prof-congress.hu/2009/szesz

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság 2009. évi Kongresszusa

  A Magyar Sugárterápiás Társaság IX. kongresszusa 2009. május 21-23-án kerül megrendezésre, Pécsett, a Megyei Önkormányzat Dísztermében. (Pécs, Papnövelde u. 5.)
  A kongresszus kreditpont szerzési lehetőség is egyben.

  A Kongresszuson előadással és poszterrel lehet részt venni. Szervezünk külön asszisztensi szekciót is.

  A Kongresszus tudományos programjának fő témái:

  1. Radiokemoterápia, kombinált kezelési módszerek
  2. Speciális tervezési és kezelési technikák
  3. Egyéb témák

  Korai regisztrációs díjak (2009. április 15-ig):

  Diplomás MST tagoknak: 12 000 Ft
  35 év alatti diplomás MST tagoknak: 8 000 Ft
  Asszisztens MST tagoknak: 6 000 Ft
  Nem MST tagoknak és kísérőknek: 15 000 Ft

  Késői és helyszíni regisztrációs díj (2009. április 15. után): 20 000 Ft

  MST tagoknak járó kedvezmények igénybevételének feltétele az éves tagdíj befizetése.

  A regisztrációs díjat kérjük a Mis & Bos Kft. részére az alábbi bankszámlaszámra átutalni:
  BB 10101016-56852000-01000009

  Absztrakt beküldési határidő: 2009. március 15.

  A jelentkezési lapot és absztraktot a Mis & Bos Kft. címére kérjük elküldeni:
  Levél cím: Mis & Bos Kft., 1149 Budapest, Pillangó park 12/d.
  „MST Kongresszus 2009”
  E-mail:info@misandbos.hu
  Tel/Fax: 06-1-223-2554

  Kizárólag elektronikus formában (e-mail-en) tudunk elfogadni absztraktokat.

  A részletes tudományos program, a jelentkezési lap és a további részletes információkat tartalmazó első értesítő elérhető a kapcsolódó dokumentumokban.

  Rendezvény kezdete: 2009.05.21.
  Rendezvény vége: 2009.05.23.
  Helyszín: Pécs, Papnövelde u. 5.

  Kapcsolódó dokumentumok (5)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Új eljárások az onkológiai diagnosztikában és terápiában - szakmai fórum

  Az "Új eljárások az onkológiai diagnosztikában és terápiában" c. tanfolyam 2009. 02. 20-án 10 órai kezdettel kerül megrendezésre, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat Jósa András Oktató Kórház és a Magyar Rákellenes Liga Nyíregyházi Alapszervezete szervezésében.

  Helyszín: Jósa András Oktató Kórház, Nyíregyháza, Szent István út 68. - Sebészeti Tömb, Nagyelőadó Terem

  Regisztráció: http://josa.hu/internet/petct.html

  A program elérhető a kapcsolódó dokumentumban.

  Időpont: 2009.02.20.
  Helyszín: Nyíregyháza, Szent István út 68, Jósa András Oktató Kórház Sebészeti Tömb, Nagyelőadó Terem
  A rendezvény Web oldala: http://josa.hu/internet/petct.html

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A PET/CT felhasználása a sugárterápiában Tudományos szimpózium

  A PET/CT felhasználása a sugárterápiában Tudományos szimpózium a SZTE Onkoterápiás Klinika és a Magyar Sugárterápiás Társaság rendezésében
  2008. november 22-én kerül megrendezésre.

  Helyszín: Szegedi Tudományegyetem Szemészeti Klinika, Tanterem, Szeged, Korányi fasor 10.

  A szimpóziumon a sugárterápiás centrumok saját tapasztalatait bemutató elõadások hangzanak el, és interaktív gyakorlati bemutató (workshop) lesz.

  Regisztrálás, információ:
  Dr. Kahán Zsuzsanna, Dr. Hideghéty Katalin,
  SZTE Onkoterápiás Klinika, Szeged, Korányi fasor 12.,
  illetve Szalóky Ágnes titkárnő 62/545404

  A program elérhető a kapcsolódó dokumentumban.

  Időpont: 2008.11.22.
  Helyszín: Szeged, Korányi fasor 10.
  A rendezvény Web oldala: http://Szegedi Tudományegyetem Szemészeti Klinika

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Belgyógyász Társaság 42. Nagygyűlése

  A Magyar Belgyógyász Társaság 2008. november 20-22. között rendezi éves Nagygyűlését, melyre tisztelettel hívjuk és várjuk kollégáinkat.
  Helyszín: Novotel Budapest Centrum (Régi Hotel Palace), Budapest, Rákóczi út 43-45.

  A Nagygyűlés előadásainak összeállításánál az eddigi hagyományokat követjük és fő témaként olyan témaköröket jelöltünk meg, amelyekben az utóbbi időben szemléletváltozás következett be, illetve amelyek már régen nem szerepeltek összefoglaló előadással Nagygyűlésünk programjában. Ezen kívül a szakmapolitika legaktuálisabb kérdéseinek bemutatására is sor kerül.
  A plenáris ülések mellett ez alkalommal is sor kerül szatellita szimpóziumokra, szabadelőadásokra és poszterbemutatókra, valamint a családorvosok fórumára.

  Jelentkezni és absztraktot beküldeni a [ www.gastroent.hu ] Web-rendszerben lehet.

  A jelentkezési lap, absztrakt formanyomtatvány, a meghívó és a program letölthető a "Kapcsolódó dokumentumok" közül.

  Rendezvény kezdete: 2008.11.20.
  Rendezvény vége: 2008.11.22.
  Tudományos információ: Dr. Szalay Ferenc
  E-mail: szalay@bel1.sote.hu
  Szervező: Felabor Hungary Kft
  Tel: +36 (1) 215-1224
  Fax: +36 (1) 210-1007
  E-mail: gastro@gastroent.hu
  Helyszín: Budapest, Rákóczi út 43-45., Novotel Budapest Centrum

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság tisztújító közgyűlése 2008. november 8.

  A vezetőség az MST tisztújító közgyűlését 2008. november 8-án 11 órára hívja össze.

  Helyszín: Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem, D. ép./III. em.

  A Közgyűlés tervezett napirendi pontjai:
  1. Elnöki beszámoló (Takácsi Nagy L.)
  2. Főtitkári beszámoló (Polgár Cs.)
  3. Pénztárosi beszámoló (Lövey J.)
  4. Felügyelő Bizottság elnökének beszámolója (Horváth Á.)
  5. Javaslat tiszteletbeli tagságra – Prof. Dr. Thomas Herrmann – Közgyűlési döntés
  6. Vezetőségválasztás
  7. Tájékoztató az MST IX. Kongresszusának előkészületeiről (Mangel L.)
  8. Egyéb társasági ügyek.

  Esetleges határozatképtelenség esetén a megismételt közgyűlést azonos helyszínen 2008. november 8-án 11 óra 30 perckor tartjuk.

  Időpont: 2008.11.08.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt-terem D. ép. III. em.

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Kötelező szinten tartó tanfolyam onkológus és sugárterápiás szakorvosok részére

  Onkológus és sugárterápiás szakorvosok részére a "KÖTELEZŐ SZINTENTARTÓ" tanfolyam 2008. II. félévében, október 3-án, 10-én, 17-én, 27-én, és november 7-én és 14-én lesz az Országos Onkológiai Intézet Eckhardt Termében.

  A tanfolyam jelenleg akkreditálás alatt van. Részletes programja és a jelentkezés módja a www.oftex.hu, illetve a www.oncol.hu oldalakon lesz elérhető.

  Rendezvény kezdete: 2008.10.03.
  Rendezvény vége: 2008.11.14.
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet, Eckhardt Terem
  A rendezvény Web oldala: http://www.oncol.hu

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)4th Good Clinical Practice Course továbbképző tanfolyam

  A 4th Good Clinical Practice Course tovabbképző tanfolyam 2008. szeptember 28-30-án kerül megrendezésre Szegeden.

  A 35/2005. (VIII.26.) EüM. rendelet, illetve EU szabályozás előírja, hogy az új gyógyszerek és módszerek kifejlesztésében, klinikai vizsgálatában résztvevő laboratóriumi szakembereknek, orvosoknak, gyógyszerészeknek célirányos képzettséggel kell rendelkezniük és folyamatos továbbképzésen kell részt venniük.

  A tanfolyam házigazdája az Szegedi Tudományegyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikája, a szakmai programot a WHO genfi regionális központja és a Magyarországi Klinikai Vizsgálatszervezők Társasága állította össze.

  A tanfolyam hivatalos nyelve angol. A rendezvény akkreditált, a tanfolyam elvégzése és sikeres tesztvizsga után a résztvevők oklevelet kapnak.

  Részletes program, jelentkezési lehetőség a kurzus honlapján:
  http://prof-congress.hu/2008/gcp

  Rendezvény kezdete: 2008.09.28.
  Rendezvény vége: 2008.09.30.
  Helyszín: Szeged,
  A rendezvény Web oldala: http://prof-congress.hu/2008/gcp

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Colorectalis daganatok multidisciplináris megközelitése

  Akkreditált továbbképző tanfolyam klinikai onkológusok, diagnoszták, sebészek, pathológusok, sugártherapeuták számára

  Tanfolyam felelős: dr. Gődény Mária
  Tanfolyam díja: 10.000.- Ft.
  Jelentkezési határidő: 2008.04.10.

  A program és a jelentkezési lap letölthető a www.oncol.hu portálról.

  Időpont: 2008.04.18.
  Szervező: Garaminé Kőkuti Katalin
  Munkahely neve: Országos Onkológiai Intézet
  Címe: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9.
  Tel: (06 1) 224-8751
  E-mail: garami@oncol.hu
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet Tanácsterem I. ép. I. em.
  A rendezvény Web oldala: http://www.oncol.hu

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Sugárterápiás tanfolyam szakorvosok és szakorvosjelöltek részére

  Akkreditált sugárterápiás tanfolyam sugárterápia szakvizsgára készülők, klinikai onkológusok, klinikai onkológiai szakvizsgára készülők részére

  Kreditpont érték: 50 pont
  Tanfolyam felelős: Dr. habil.Fodor János DSc.
  Tanfolyam díja: 10.000.- Ft
  Sugárterápiás szakvizsgára készülőknek ingyenes, második szakvizsgájukra készülőknek fizetni kell.

  Jelentkezési határidő: 2008. 02. 20.

  További részletes információk, illetve jelentkezési lap a www.oncol.hu portálon találhatóak.

  Rendezvény kezdete: 2008.03.03.
  Rendezvény vége: 2008.03.14.
  Szervező: Garaminé Kőkuti Katalin
  Munkahely neve: Országos Onkológiai Intézet
  Címe: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9.
  Tel: (06-1) 224-8751
  E-mail: garami@oncol.hu
  Helyszín: 1122 Budapest, Ráth Gy. u. 7-9., Országos Onkológiai Intézet Ia. épület II. em. Sugárteráiás Osztály előadóterme
  A rendezvény Web oldala: http://www.oncol.hu

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A Magyar Onkológusok Társasága 50 éves fennállásának
  XXVII. Jubileumi Kongresszusa - 2007.

  Részletes információk a rendezvény információs oldalán >>
  Elnöki köszöntő >>

  Rendezvény kezdete: 2007.11.08.
  Rendezvény vége: 2007.11.10.
  Munkahely neve: Magyar Onkológusok Társasága,
  Címe: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9.
  Tel: (1) 224-8751
  Fax: (1) 224-8741
  Szervező: CONGRESS & HOBBY SERVICE KFT.
  Címe: 6701 Szeged, Pf.: 1022.
  Tel: (62) 484-531
  Fax: (62) 450-014
  E-mail: info@prof-congress.hu
  Helyszín: Budapest Congress & World Trade Center (BKK)
  1123 Budapest, Jagello út 1-3.
  A rendezvény Web oldala: https://www.doki.net/tarsasag/onkologia/info.aspx?&sp=6

  Kapcsolódó dokumentumok (6)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Sugárterápiás Társaság VIII. Kongresszusa

  Helyszín: Kölcsey Központ,
  Debrecen, 4026, Hunyadi u. 1-3.
  www.kolcseykozpont.hu

  A Kongresszuson előadással és poszterrel lehet részt venni.
  A bejelentett előadásokon kívül felkért előadók fogják ismertetni egy-egy szakterület legfrissebb eredményeit. Szervezünk külön asszisztensi szekciót is.

  A Kongresszus tudományos programjának fő témái:

  1. Radiokemoterápia
  2. Ép szöveteket kímélő besugárzási módszerek
  3. Brachyterápia
  4. Szabadon választott témák

  Közgyűlés: október 26. 17:30

  Társasági programok:

  Október 25.:
  Orgonakoncert 18:00
  Állófogadás 19:00

  Október 26.:
  Bankett vacsora 19:00
  Cool Miners zenekar 20:30

  Helyi Szervezőbizottság:
  Horváth Ákos (elnök)
  Szluha Kornélia
  Pintye Éva
  Benkő Ferencné

  Tudományos Bizottság:
  Takácsi Nagy László (elnök)
  Csejtei András
  Csere Tibor
  Fodor János
  Gábor Gabriella
  Hadijev Janaki
  Horváth Ákos
  Kahán Zsuzsanna
  Lövey József
  Major Tibor
  Mangel László
  Mayer Árpád
  Mózsa Szabolcs
  Naszály Attila
  Olajos Judit
  Polgár Csaba
  Polgár István
  Szil Elemér
  Tar Anna
  Vígváry Zoltán

  Általános szervező:
  EKHO ’94 KFT., 4032 Debrecen, Babits M. u. 8.,

  Korai regisztrációs díjak (2007. augusztus 15-ig):
  diplomás MST tagoknak: 7 000 Ft
  35 év alatti diplomás MST tagoknak: 3 000 Ft
  asszisztens MST tagoknak: 3 000 Ft
  nem MST tagoknak: 10 000 Ft
  kísérő személy: 7 000 Ft

  Helyszíni regisztrációs díj (2007. aug. 15 után): 15 000 Ft

  A regisztrációs díj tartalmazza az orgonakoncert, az állófogadás, a szendvics ebédek, a bankett vacsora, a névkitűző, a kongresszusi táska és a programfüzet költségeit, kísérő személynek pedig a részvételt a társasági programokon.

  Az MST tagdíjat és Regisztrációs díjat kérjük a Magyar Sugárterápiás Társaság címére csekken befizetni vagy bankszámlájára átutalni:
  OTP 11712004-20141264

  Jelentkezési és absztrakt beküldési határidő: 2007. augusztus 15.

  A jelentkezési lapot és absztraktot az EKHO ’94 KFT. címére kérjük elküldeni:
  Levél cím: EKHO ’94 KFT., 4032 Debrecen, Babits M. u. 8., „MST Kongresszus 2007”
  E-mail: ekho94@t-online.hu
  Fax: 06-52-538-538
  Tel: 06-52-537-537
  Web: www.ekho94.hu

  Kizárólag elektronikus formában (e-mail-en vagy mágneslemezen) tudunk elfogadni absztraktokat.
  Kérjük Times New Roman 12-es betűtípussal, Word (.doc) formátumban az összefoglalókat.
  Az elfogadott absztraktok megjelennek a Magyar Onkológiában, ezért a beküldési határidő betartása lényeges.
  Az előadások összeállítása PowerPoint fájlban történjen.
  A bemutatáshoz biztosítunk számítógépet és projektort.
  Kérjük külön jelezni az egyéb technikai eszközigényt.

  Az összefoglaló tagolása:
  Cím
  Szerzők neve (titulusok nélkül)
  Szerzők munkahelye
  Célkitűzés, Módszerek, Eredmények, Következtetések

  A bejelentett előadások időtartama 8 perc. A poszterek mérete 90 x 150 cm (álló).

  A szálláslehetőségeket a kapcsolódó dokumentumok között megtalálható Első értesítő tartalmazza.
  Első szerzős asszisztens MST tagok szállását (panzió elhelyezéssel) az MST ingyenesen biztosítja.

  MST tagoknak járó kedvezmények igénybevételének feltétele az éves tagdíj befizetése.

  A Kongresszus programja és a jelentkezési lap a kapcsolódó dokumentumok közül letölthető.

  Rendezvény kezdete: 2007.10.25.
  Rendezvény vége: 2007.10.27.
  Helyszín: Kölcsey Központ, Debrecen, Hunyadi u. 1-3.

  Kapcsolódó dokumentumok (2)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)6th LOWRAD

  International Conference on Low Dose Radiation Effects on Human Health and Environment
  Under the auspices of the International Journal of Low Radiation, WONUC and the Hungarian Biophysical Society

  Dear Colleagues,

  On the behalf of the Organizing Committee, the International Journal of Low Radiation, the Hungarian Biophysical Society and WONUC, it is our great pleasure to welcome you to the 6th International Conference on Low Dose Radiation Effects on Human Health and Environment (LOWRAD2007). One of the major goals of LOWRAD2007 is to encourage international cooperation and communication in all fields of low dose radiation science. To fulfill this goal 6th LOWRAD brings together specialists from all the disciplines involved in radiation science.

  This is a unique occasion to highlight the most recent knowledge’s in low dose radiation research and to dialogue among scientists from different countries of the world. We anticipate the high number of participants attracted by the scientific program.

  We wish you a pleasant stay in Budapest and hope that you will enjoy all aspects of the congress.

  P. Závodszky
  Congress President

  Andre Maisseu
  Co-Congress President

  G. Sáfrány
  Secretary General

  The conference is generously supported by

  F. Joliot-Curie National Research Institute for Radiobiology and Radiohygiene, Budapest, Hungary

  Atomic Power Station, Paks, Hungary

  Congress venue:
  Hotel Budapest
  1026 Budapest,
  Szilagyi Erzsébet fasor 47.
  Phone: +36-1-889 4235
  Fax: +36-1-889-4203

  Organising Committee
  György J. KÖTELES, Budapest Honorary President
  Péter ZÁVODSZKY, Budapest - Congress President
  Andre MAISSEU, Paris - Co-Congress President
  Géza SÁFRÁNY, Budapest - Secretary General
  Magdolna PUSZTAI, Budapest - Treasurer

  Scientific Committee

  István TURAI, Chairperson Budapest, Hungary
  Munira KADHIM Oxfordshire, UK
  Carmel MOTHERSILL Hamilton, Canada
  Katalin LUMNICZKY Budapest, Hungary
  Andor KEREKES Budapest, Hungary
  László KOBLINGER Budapest, Hungary

  Congress Secretariat
  Magdolna Pusztai
  Hungarian Biophysical Society
  1027 Budapest, Fő u. 68.
  Hungary
  Tel. +36-1-202-1216
  Fax +36-1-202-1216
  E-mail: lowrad2007@hp.osski.hu
  Website: www.osski.hu/lowrad2007

  AWARDS
  Marie Curie Award
  offered by the International Journal of Low Radiation
  M. Tubiana

  General information

  Language
  The official language of the meeting is English. No simultaneous translations will be provided.

  Poster presentations
  Posters should be mounted by 9 AM on the day of presentation and should be removed by 17 PM. The poster size should be 80x110 cm.The organizers are not responsible for loss of posters.

  Projection facilities
  Only Power Point facilities will be provided. Slides must be presented in the lecture room 15 minutes before the start of the corresponding section.

  More general information and the Scientific Program are available in the attached document.

  Rendezvény kezdete: 2007.10.17.
  Rendezvény vége: 2007.10.20.
  Helyszín: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet 47., Hotel Budapest

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)II. Szegedi Emlőrák Szimpózium

  Immár másodszor rendezzük meg a Szegedi Emlőrák Szimpóziumot.
  Időpont: 2007. augusztus 31.-szeptember 2.
  Helyszín: SZTE Tanulmányi és Információs Központ (TIK) 6722 Szeged, Ady tér 10.

  Az emlőrákkal foglalkozók továbbképzését, és együttműködését célzó 2005. évi első alkalom sikere alapján nyilvánvalóvá vált, hogy van igény Magyarországon kizárólag emlőrákkal foglalkozó rendezvényre.

  Az idén a kiscsoportos gyakorlati bemutatásokat, “workshop”-okat az első nap délelőttre tervezzük. Ezek kiemelt témája lesz a neoadjuváns kezelés szakmák szerinti kérdésköre. Délután ülést szervezünk a magyarországi centrumok kutatási együttműködésének ismertetésére, serkentésére. Várjuk jelentkezését, beszámolóját! Ezután érdekes esetek, szakmai problémák megbeszélését tervezzük multidiszciplináris szakértői panel segítségével.

  A második napi továbbképző referátumok témája: “Egyénre szabott ellátás emlőrákban”. Az áttekintő előadásokat a témában elismert szakemberek tartják majd. Óriási öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy a felkért előadók között tisztelhetjük a szimpózium díszvendégét, Tabár László professzor urat, akinek a képalkotó diagnosztika és az emlőszűrés terén végzett több évtizedes úttörő munkássága átalakította az emlőrákbetegség természetét illető látásmódunkat, és számos bizonyítékot szolgáltatott az individuális ellátás sürgető szükségességére.

  A harmadik napon tudományos fórum keretében emlőrák-témájú benyújtott előadások hangzanak el. Jelentkezésüket eredeti, saját eredményekről szóló beszámolóval várjuk.

  A szimpóziumon való részvétel és záróvizsga 34 kreditpont szerzésére jogosít fel.

  Reméljük, hogy a második Szegedi Emlőrák Szimpózium egyben jó hangulatú, és felszabadult társasági eseményként is szolgál majd. Ehhez a szervezők lelkes törekvésén kívül garanciát nyújt Szeged hagyományosan kellemes atmoszférája.

  Szeretettel várjuk Szegeden,

  a Szervezõ Bizottság

  További részletes információk a szervező web-oldalán:
  http://www.prof-congress.hu/2007/szesz/index.htm

  Rendezvény kezdete: 2007.08.31.
  Rendezvény vége: 2007.09.02.
  Helyszín:
  A rendezvény Web oldala: http://www.prof-congress.hu/2007/szesz/index.htm

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság (MONT) XV. Kongresszusa

  További részletes információk a szervező Web-oldalán:
  http://www.prof-congress.hu/2007/mont/

  Rendezvény kezdete: 2007.05.24.
  Rendezvény vége: 2007.05.26.
  Helyszín: Szegedi Tudományegyetem Tanulmányi és Információs Központ (TIK) 6722 Szeged, Ady tér 10.

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Dr. Viola Árpád - Az intraoperatív képfúzió és a lineáris-quadratikus modell alkalmazása az agydaganatok Jód-125 szövetközi besugárzása során - című értekezésének védése

  A Semmelweis Egyetem Doktori Tanácsa és a Patológiai Tudományok Doktori Iskola tisztelettel meghívja Önt dr. Viola Árpád "Az intraoperatív képfúzió és a lineáris-quadratikus modell alkalmazása az agydaganatok Jód-125 szövetközi besugárzása során" című értekezésének védésére.

  A védés helye és ideje: SE I. sz. Patológiai és Kísérleti Rákkutató Intézet tanterme,
  2007. május 18., 14:00

  Témavezető: Dr. med. habil. Julow Jenő, Ph.D.
  Programvezető: Prof. Kopper László
  Iskolavezető: Prof. Kopper László
  A bírálóbizottság elnöke: Dr. Nyáry István tanszékvezető, Ph.D.

  Tagjai:
  Dr. Mózsa Szabolcs egyetemi docens, Ph.D.
  Dr. med. habil. Polgár Csaba főorvos, Ph.D.

  Opponensek:
  Dr. Vígváry Zoltán egyetemi docens, Ph.D.
  Dr. Szeifert György egyetemi magántanár, főorvos, Ph.D.

  Az értekezés megtekinthető a Semmelweis Egyetem Doktori Titkárságán (Budapest, 1085 Üllői u. 26.)

  A tézisfüzet a Magyar Sugárterápiás Társaság regisztrált tagjai számára, felhasználó névvel/jelszóval történt bejelentkezést követően elérhető a kapcsolódó dokumentumban.

  Aki bejelentkezési adataira nem emlékszik, kérjük írjon a support@sugarterapia.hu e-mail címre.

  Időpont: 2007.05.18.

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Gasztroenterológiai radiológia továbbképző tanfolyam

  Célcsoport: Radiológus, gasztroenterológus, sebész, belgyógyász, családo szakorvos, rezidens.
  Díja: 5000 Ft
  Jelentkezési határidő: 2007. január 15.
  Az órarend elérhető a kapcsolódó dokumentumban.

  Rendezvény kezdete: 2007.01.22.
  Rendezvény vége: 2007.01.26.
  Szervező: Dr. Tarján Zsolt Ph.D.
  Munkahely neve: Semmelweis Egyetem ÁOK Radiológiai és Onkoterápiás Klinika
  Tel: 06 20 825 8812
  Helyszín: SE Radiológiai és Onkoterápiás Klinika tanterme

  Kapcsolódó dokumentumok (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Neuro-onkológia továbbképzés

  Szervezők: MOT, és a Magyar Neuro-Onkológiai Társaság
  Továbbképző jellegű tudományos fórum a neuroonkológiáról (záró tesztvizsgával).
  Főtéma: elsődleges és másodlagos központi idegrendszeri daganatok komplex ellátása.

  A kongresszus információs anyaga elérhető ide kattintva !

  Rendezvény kezdete: 2006.11.24.
  Rendezvény vége: 2006.11.25.
  Tudományos információ: Dr. Landherr László, Dr. Sipos László
  Munkahely neve: Uzsoki Kórház (Onkoradiológia), Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet
  Címe: 1145 Budapest, Uzsoki u. 29. 1145 Budapest, Amerikai út 57.
  Tel: +36-1/467-3776, +36-1/251-2999
  Fax: +36-1/467-3776, +36-1/251-5678
  E-mail: landherr@uzsoki.hu, lksipos@hotmail.com
  Helyszín: Hotel Eger-Park Konferencia Központ (3300 Eger, Szálloda út 1-3.)

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Intraorbitalis elváltozások komplex radiológiai diagnosztikája

  Időpont: 2006.11.23.
  Szervező: Dr. Szelei Béla
  Tel: 76/516-789
  Helyszín: Kecskemét

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Kötelező radiológiai alaptanfolyam rezidensek részére

  Rendezvény kezdete: 2006.11.06.
  Rendezvény vége: 2006.11.08.
  Szervező: Dr. Battyáni István
  E-mail: istvan.battyany@axelero.hu
  Helyszín: Pécs

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Gyermekradiológiai Esetbemutatás

  Időpont: 2006.11.04.
  Szervező: Dr. Kis Éva és Dr. Bitvai Katalin
  E-mail: kiseva2003@yahoo.com
  Helyszín: Budapest

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Hibák és tévedések a radiológiában

  Időpont: 2006.10.28.
  Szervező: Prof. Dr. Palkó András
  Fax: 62-545-742
  E-mail: aklara@radio.szote.u-szeged.hu
  Helyszín: Szeged

  Kapcsolódó dokumentumok (2)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Jubileumi tudományos ülés

  - 20 éves a miskolci Röntgen Intézet
  - 30 éves a miskolci Gyermekradiológiai Osztály

  Időpont: 2006.10.28.
  Szervező: Prof. dr. Lombay Béla, Dr. Gyarmati János
  E-mail: dr.lombaysr@axelero.hu
  Helyszín: Miskolc, Akadémiai Bizottság székháza

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)A nyelőcső elváltozásainak radiológiai vizsgálata

  Időpont: 2006.10.26.
  Szervező: Dr. Szelei Béla
  Tel: 76/516-789
  Helyszín: Kecskemét

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Neuroradiológus Kongresszus

  Rendezvény kezdete: 2006.10.26.
  Rendezvény vége: 2006.10.27.
  Szervező: Prof. Dr. Palkó András
  Fax: 62-545-742
  E-mail: aklara@radio.szote.u-szeged.hu
  Helyszín: Szeged

  Kapcsolódó dokumentumok (2)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Neuroradiológia tanfolyam szakorvosjelöltek számára

  Rendezvény kezdete: 2006.10.23.
  Rendezvény vége: 2006.10.26.
  Szervező: Prof. Dr. Palkó András
  E-mail: aklara@radio.szote.u-szeged.hu
  Helyszín: Szeged

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MOT Észak-kelet Magyarországi szekciójának 53. ülése

  Témája: Fej-nyaki rákok

  Időpont: 2006.10.20.
  Szervező: Dr. Juhász Lajos
  Címe: 4400 Nyíregyháza Szarvas u. 2. I/12.
  Tel: +36-42/417-974

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)8. Pécsi Intervenciós Radiológiai Szimpózium (8. PIRS)

  Rendezvény kezdete: 2006.10.20.
  Rendezvény vége: 2006.10.21.
  Szervező: Dr. Battyáni István
  E-mail: istvan.battyany@axelero.hu
  Helyszín: Pécsi Akadémiai Bizottság Székháza

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)8. Pécsi Intervenciós Radiológiai Szimpózium (8. PIRS)

  Időpont: 2006.10.10.
  Szervező: Dr. Battyány István
  E-mail: istvan.battyany@axelero.hu
  Helyszín: Pécs

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)17th ICHNR 2006 Budapest

  International Congress of Head and Neck Radiology

  Rendezvény kezdete: 2006.09.28.
  Rendezvény vége: 2006.09.30.
  Szervező: Dr. Hrabák Károly
  E-mail: hrabak@fulo.sote.hu
  Helyszín: Budapest
  A rendezvény Web oldala: http://www.ichnr2006.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Magyar Radiológusok Társasága 23. Kongresszusa

  A Radiológus Kongresszus információi megtekintehetők a www.sopronradkongresszus.hu web oldalon.

  Rendezvény kezdete: 2006.09.20.
  Rendezvény vége: 2006.09.23.
  Szervező: Prof. Dr. Baranyai Tibor
  Fax: 99-312-693
  E-mail: baranyait@sopkorh.elender.hu
  Helyszín: Sopron
  A rendezvény Web oldala: http://www.sopronradkongresszus.hu

  Kapcsolódó dokumentumok (2)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Második Közép-Európai PACS Iskola

  A képzés vizsgával zárul, eredményes teljesítése esetén 36
  akkreditált képzési kreditpont írható jóvá.
  Előadók: a témában jártas magyar és külföldi szakértők
  A képzés nyelve: magyar és angol (szinkrontolmácsolás biztosított). A részvétel, az ellátás és a szállás ingyenes – de csak a teljes programon és a vizsgán is részt vevő kollégák számára. Előre regisztrált, de meg nem jelent személyeknek a teljes költséget meg kell téríteni!
  A tanfolyamot számos hazai és nemzetközi radiológiai, informatikai és távközlési cég támogatja.
  Jelentkezési határidő: 2006. június. 15.
  A résztvevők létszáma korlátozott. A jelentkezéseket a
  beérkezés sorrendjében, a betölthető helyek száma
  függvényében tudjuk elfogadni.
  Főtémák: „e-radiológia” (digitális képalkotás, -továbbítás, -archiválás, teleradiológia).

  Rendezvény kezdete: 2006.09.08.
  Rendezvény vége: 2006.09.10.
  Tudományos információ: Prof. Dr. Palkó András, dr. Forrai Gábor
  Szervező: Congress Kft.
  Címe: 1026 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 79.
  Tel: 1 350-4764
  Fax: 1 356-6581
  E-mail: kovacs.anna@congress.hu
  Helyszín: Thermal Hotel Visegrád, Visegrád-Lepencevölgy

  Kapcsolódó dokumentumok (2)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)19th European Association for Cancer Research conference

  Az Európai Rákkutatók Társasága (EACR) 19. Kongresszusa
  Organised under the auspices of the Federation of European Cancer Societies
  Fő témája: "The best of basic and translational cancer research in Europe"
  fontos határidők:
  - Deadline abstract submission: 10 March 2006
  - Deadline early registration: 3 February 2006
  - Deadline late registration: 16 June 2006
  - Deadline accommodation reservation: 19 May 2006
  További információ a kapcsolódó dokumentumban:

  Rendezvény kezdete: 2006.07.01.
  Rendezvény vége: 2006.07.04.
  Tudományos információ: Prof. dr. Olah Edit (MOT elnöke)
  Munkahely neve: Országos Onkológiai Intézet
  Címe: 1122 Budapest, Ráth György u. 7-9.
  Tel: (36) 1-224-8751
  Fax: (36) 1-224-8741
  Munkahely neve: Connections2000 Kft.
  Címe: H-1016 Budapest, Hegyalja út 18.
  Tel: +36-1-209-0380
  Fax: +36-1-209-9334
  E-mail: eacr19@conn2000.hu
  Helyszín: HUNGARY, Budapest Congress Centre - Novotel
  A rendezvény Web oldala: http://www.oncology.hu/eacr19

  Kapcsolódó dokumentumok (6)

Külföldi továbbképzések, rendezvények

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)3rd ESTRO Physics workshop - Science in development,

  Rendezvény kezdete: 2019.10.25.
  Rendezvény vége: 2019.10.26.
  Helyszín: Budapest,
  A rendezvény Web oldala: https://www.estro.org/Workshops/2019/Physics/3RD-ESTRO-PHYSICS-WORKSHOP-SCIENCE-IN-DEVELOPMENT

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)Parciális emlő brachyterápia tanfolyam (Budapest, 2019.05.14-15.)

  Az Elekta BrachyAcademy oktatási programja keretében 2019. május 14-15. között Budapesten az Országos Onkológiai Intézetben egy tanfolyam (workshop) kerül megrendezésre, melynek témája a parciális emlő brachyterápia.

  Az értesítő letölthető ide kattintva

  További információk szerezhetők a rendezvény weboldalán

  Rendezvény kezdete: 2019.05.14.
  Rendezvény vége: 2019.05.15.
  Helyszín: Budapest, Országos Onkológiai Intézet
  A rendezvény Web oldala: https://www.brachyacademy.com/

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)EORTC-EANO-ESMO 2015: Trends in Central Nervous System Malignancies (Istanbul, Turkey - 27 Mar - 28 Mar 2015 )

  The main focus of the EORTC-EANO-ESMO 2015 'Trends in Central Nervous System Malignancies' Conference is to improve the neuro-oncology field, accelerate the translation of cutting edge discovery at the clinical level, and further promote international scientific co-operation, debate and exchange.

  For more details please visit the website >>

  Rendezvény kezdete: 2015.03.27.
  Rendezvény vége: 2015.03.28.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Turkey, Istanbul,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)ESTRO Teaching Course (Bécs, 2014.12.07-10.)

  The ESTRO teaching course "QUANTIATIVE METHODS in RADIATION ONCOLOGY : Models, Trials and Clinical outcomes" is taking place in Vienna 7-10 December 2014. To promote the geographical location we are pleased to inform you that the ESTRO School is extending one Solidairty Fund (i.e free participation) in addition to three registrations at subsidised fee of 350 EUR.

  Invitation >>

  Program >>

  Rendezvény kezdete: 2014.12.07.
  Rendezvény vége: 2014.12.10.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: Austria, Vienna,

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)BrachyNext Symposium (2014.05.30-31.)

  A 2 napos ingyenes szimpózium helyszíne:
  4411 Collins Ave
  Miami Beach, FL, 33140, USA

  Absztraktbeküldési határidő: 2014. március 31-ig meghosszabbítva.

  Absztrakt felhívás >>

  Online absztraktbejelentés>>

  Meghívó >>

  További részletes információk a rendezvény weboldalán: http://www.cancereducation.com/BrachyNext

  Rendezvény kezdete: 2014.05.30.
  Rendezvény vége: 2014.05.31.
  Szakterület(ek): Onkológia
  Helyszín: USA, Miami Beach,
  A rendezvény Web oldala: http://www.cancereducation.com/BrachyNext

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)R S N A

  Rendezvény kezdete: 2006.11.26.
  Rendezvény vége: 2006.12.01.
  Helyszín: Chicago
  A rendezvény Web oldala: http://www.rsna.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)7th Meeting of the International Society of Geriatric Oncology

  1st Announcement/Call for abstracts
  Geriatric Oncology: Cancer in the Elderly
  Abstract Deadline : September 1st 2006

  Rendezvény kezdete: 2006.11.02.
  Rendezvény vége: 2006.11.04.
  E-mail: siog@genolier.net
  A rendezvény Web oldala: http://www.cancerworld.org/siog

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)11th Biennial Meeting of the International Gynecologic Cancer Society

  Rendezvény kezdete: 2006.10.14.
  Rendezvény vége: 2006.10.18.
  Helyszín: Santa Monica, California, USA
  A rendezvény Web oldala: http://www.kenes.com/igcs-11

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)11th World Congress on Advances in Oncology and the 9th International Symposium on Molecular Medicine

  Rendezvény kezdete: 2006.10.12.
  Rendezvény vége: 2006.10.14.
  Helyszín: Creta Maris Hotel, Hersonissos, Crete
  A rendezvény Web oldala: http://www.spandidos.com

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)4th Congress of Croatian Society of Radiology

  Rendezvény kezdete: 2006.10.11.
  Rendezvény vége: 2006.10.14.
  Helyszín: Zagreb
  A rendezvény Web oldala: http://hlz.mef.hr.hdr

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)MIR, Management in Radiology 9th Annual Meeting

  Rendezvény kezdete: 2006.10.05.
  Rendezvény vége: 2006.10.07.
  Helyszín: Budapest
  A rendezvény Web oldala: http://www.ewgmr.org/cprogram.asp

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)31st ESMO Congress

  Rendezvény kezdete: 2006.09.29.
  Rendezvény vége: 2006.10.03.
  Helyszín: Istanbul
  A rendezvény Web oldala: http://www.esmo.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)EUROSON 2006

  XVIII. European Congress of
  Ultrasound in Medicine and Biology

  Rendezvény kezdete: 2006.09.15.
  Rendezvény vége: 2006.09.19.
  Helyszín: Bologna
  A rendezvény Web oldala: http://www.efsumb.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)5th ESGAR Hands-on Workshop on CT-Colonography

  CT-Colonography

  Rendezvény kezdete: 2006.09.14.
  Rendezvény vége: 2006.09.16.
  Címe: European Society of Gastrointestinal and Abdominal Radiology                                &nb
  Tel: + 43 1 535 89 27
  Fax: + 43 1 535 70 37
  E-mail: office@esgar.org
  Helyszín: Pisa, Italy
  A rendezvény Web oldala: http://www.esgar.org

  Kapcsolódó linkek (1)
 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)CIRSE 2006

  Nowadays, a major part of the programme is related to the clinical aspects of interventional radiology, including clinical sessions and a large number of theoretical and hands-on workshops. The emphasis on clinical interventional radiology continues but CIRSE is also cognoscente of the relentless tide of new technology and much time at the congress will be devoted to this topic.

  Rendezvény kezdete: 2006.09.09.
  Rendezvény vége: 2006.09.13.
  Munkahely neve: CIRSE Office
  Címe: Neutorgasse 9/4a, 1010 Vienna, Austria
  Tel: (+43/1) 904 2003
  Fax: (+43/1) 904 2003 30
  E-mail: info@cirse.org
  A rendezvény Web oldala: http://www.cirse.org

 • Az ikonra kattintva az eseményt letöltheti a kalendárium programjába. (Például: Microsoft Outlook)World Cancer Congress 2006

  Rendezvény kezdete: 2006.07.08.
  Rendezvény vége: 2006.07.12.
  Helyszín: Washington
  A rendezvény Web oldala: http://www.2006conferences.org/u-index.php

  Kapcsolódó dokumentumok (1)

Aktuális kongresszusok, rendezvények megjelenítése